فیلم جدید سهیل بیرقی با عنوان «بیداد» با بازی امیر جدیدی، سروین ضابطیان و لیلی رشیدی به جمع رقبای جایزه گوی بلورین جشنواره معتبر کارلوویواری پیوست. این فیلم در بخش مسابقه اصلی جشنواره به نمایش درمیآید، جایی که بابک جلالی نیز به عنوان یکی از داوران حضور دارد. پنجاه و نهمین دوره این رویداد سینمایی از ۱۳ تا ۲۱ تیر در جمهوری چک برگزار خواهد شد.
میرو از آن دسته آثاری است که پیام ارزشمند و محترمی در دل خود داشته اما در به تصویر کشیدن آن به زبان سینما موفق نبوده و به همین خاطر هم تاثیرگذاری لازم را ندارد.
افسانه بیمنطق و مسئولیت گریز فیلم نپتون گرفتار وضعیت طاهره به همین سادگی است اما روش دیگری را برای مقابله با مشکلات خود انتخاب کرده است.
سالهای پایانی دهه بیست تا نیمه دهه سی، سالهایی سرشار از حادثه و اتفاقهای مهم است که هر یک از آنها میتواند دستمایه تولید چند فیلم و سریال شود.
با احتساب گذر ۱۰ ساله از فیلم ملکه آلیشون، کارگردان اثر تلاشی قابل تقدیر داشته و میتوان با حمایت از وی و دیگر استعدادها، به سینمای کودک جانی تازه بخشید و از خلق آثار سفارشی با کودک، به تولید فیلمهایی برای کودک و نوجوان رسید.
فیلم سینمایی "نبودنت" درامی کسلکننده با همان فرمول تکراری همیشگی است که نمونههای آن را در سالهای اخیر بارها و بارها در سینمای ایران تماشا کردهایم.
پروندههای جنایی جذابیت فوق العادهای برای سینماگران داشته و در قالب ژانر پلیسی-جنایی به تولید آثار گوناگون منتهی میشود. در بسیاری مواقع تنها به برداشتی آزاد از یک پرونده واقعی میپردازند که (بیبدن) ساخته را در این دسته قرار داد.
سالها پیش و جایی حوالی نیمه نخست دهه هشتاد، بخشی در جشنواره فیلم فجر بهنام سینمای معناگرا راه افتاد و آثار زیادی هم در آن به نمایش درآمد، فیلمهایی از جنس سینمای مخاطب خاص که در اکران توفیقی نیافتند و تعدادی از آنها هم هیچگاه رنگ پرده را ندیدند.
انیمیشن سینمایی "رویاشهر" به رغم آنکه در فرم، تکنیک و بداعتهای بصری دستاورد چشمگیری برای سینمای ایران به ارمغان نیاورده اما از حیث محتوا اثر قابلتوجهی است.
آپاراتچی فارغ از اینکه از شانسهای موفقیت در بخشهای مختلف جشنواره چهل و دوم محسوب میشود شانس گیشه دارد و این فیلم نمونهای است از سینمایی است که به دور از شعارزدگی، حرف خود را با زبان طنز و به دور از دستاندازی به کلیشهها بیان میکند.
پرویز خان از آن دسته فیلمهایی است که روح زندگی در آن موج میزند و به بهترین شکل تماشاگر را با خود همدل و همراه میسازد، دقیقاً همان چیزی که سینمای ایران بهشدت به آن نیاز دارد.
در نشست فیلم سینمایی «مجنون» مطرح شد «اگر فکری به حال شهرک سینمایی دفاع مقدس نشود، دیگر نمیتوان فیلم جنگی ساخت».
هفتمین روز جشنواره فیلم فجر با برگزاری نشست خبری فیلم «نبودنت» به پایان رسید.
کارگردان فیلم «شور عاشقی» با بیان اینکه مجید مجیدی در طول ساخت این پروژه در کنار گروه بوده است،گفت: دوست دارد فیلم بعدی خود را با موضوع ورود کاروان حسینی به کوفه بسازد.
فیلم «پرویز خان» با حضور دختر پرویز دهداری و جمعی از مدیران و چهره های فوتبالی و غیر فوتبالی در برج میلاد خانه جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
کارگردان فیلم سینمایی «احمد» گفت: شهید احمد کاظمی ، مدیر تراز اول جمهوری اسلامی است و به نظرم برای نیاز امروز مدیران و همه مردم باید به این شخصیت پرداخت.
داوران جشنواره فیلم فجر در بخش های مختلف معرفی شدند.
حمیدرضا پگاه دعوت از سعید پورصمیمی برای نقش اول فیلم «پرویز خان»، فیلمنامه متفاوت و سوژه خاص این اثر را از دلایل همکاری خود در این فیلم سینمایی عنوان کرد.
نشست خبری فیلم «آسمان غرب» با یادی از بیتا فرهی، حضور تعدادی از فرماندههان ارتش، فرزندان شهدا و ادای احترام به شهید شیرودی و همرزمانش برگزار شد.
کارگاه «فیلمنامه نویسی و تولیدات مشترک» با حضور سارا نعلبندیان از کشور ارمنستان در موزه سینما برگزار شد.
دست اندرکاران فیلم سینمایی «پرواز ۱۷۵» که این روزها در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده است، خطاب به رییس سازمان صدا و سیما نامه نوشتند و انتقاداتی را نسبت به برنامه «هفت» مطرح کردند.