جشنواره فیلم فجر ویترینی برای نمایش بهترین آثار سینمایی ایران است. اما گاهی اوقات، فیلمهای ضعیف و بیکیفیت، به دلایل مختلف، در بخش مسابقه جشنواره حضور پیدا میکنند و جای فیلمهای خوب و باارزش را میگیرند. فیلم "آنتیک" ساخته هادی نائیجی، یکی از همین موارد است.
«پالایشگاه» به تهیهکنندگی سعید سعدی و محصولی از مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و وزارت نفت روانه اکران شده است و بانیپال شومون، امیررضا دلاوری، الهام نامینیک، نادر سلیمانی و یاسین مسعودی از جمله بازیگران فیلم هستند.
مهرداد خوشبخت با بیان اینکه نسخه درخشانی از «پالایشگاه» به اکران رسیده است، از مخاطبان خود دعوت کرد که این فیلم را با توجه به ویژگیهای بصریاش حتما روی پرده سینما تماشا کنند.
فرزند جمشید هاشمپور بازیگر باسابقه سینمای ایران ضمن تکذیب شایعه درگذشت این هنرمند، از انتشار آن در فضای مجازی انتقاد کرد.
پیکر توران مهرزاد، هنرمند پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی و رادیو روز شنبه ـ دوم دی ماه ـ از محل ساختمان ارگ تاریخی رادیو به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع میشود.
طبق پیگیریها از دوستان نزدیک جمشید هاشمپور برخلاف برخی خبرهای نادرست جمشید هاشمپور در منزل به سر میبرد و به دلیل ناخوش احوالی نتوانسته امروز در مراسم دوست و همکار قدیمیاش رضا صفاییپور شرکت کند.
پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلمهای مستقل اروپایی با حضور اصغر فرهادی به عنوان رئیس هیات داوران در حال برگزاریست و در شهر محل برگزاری این رویداد، طی مراسمی ستاره ای با نام این کارگردان برگزیده اسکار، رونمایی شد.
کمدی موزیکال «آهنگ دو نفره» به کارگردانی آرزو ارزانش از ۵ دی اکران آنلاین میشود.
۶۲۱ فیلم متقاضی حضور در بخش بین الملل چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر شدند.
جشنواره بینالمللی فیلم جیپور هند ۲ مستند و ۳ فیلم کوتاه از سینماگران ایرانی را در برنامه نمایش خود قرار داد.
پنجاه و سومین جشنواره بینالمللی فیلم رتردام فهرست فیلمهای چند بخش خود را با حضور آثاری از سینماگران ایرانی اعلام کرد.
پیکر رضا صفاییپور(بازیگر معروف به طوفان) با حضور جمعی از همکاران و دوستانش به سمت خانه ابدی در حالی بدرقه شد که اصغر همت بازیگر در سخنانی صریح گفت: اینجا میگویم که «پارکینسون» کسی را نمیکشد، این بی توجهیها و توقع هنرمند است که جواب نمیگیرد و او را میکشد.
زمانی که بیتا فرهی وارد سینما شد، سالهایی بود که سینما دوره متأثر از جنگ و انقلاب را پشت سر میگذاشت و فیلمهای شخصیت و بازیگرمحور (ستارهمحور) جای فیلمهای تماماً معناگرا و تا حد زیادی شعارزده را گرفته بودند. تا پیش از این، زن چند سالی بود که تقریباً از سینمای ایران حذف شده بود و اگر هم تصویری از زن، در فیلمهای با شخصیت اول زن و نامرتبط با موضوع اول انقلاب بعد جنگ باقی مانده بود، بهتدریج حذف و به حاشیه رانده شد.
چاپ دوم کتاب «فیلمفارسی چیست؟» نوشته حسین معززینیا بعد از ۲۴ سال روانه بازار نشر شد. « فیلمفارسی» تا امروز بیش از هر کلمه و تعبیر دیگری، در مقالات و اظهارنظرهای شفاهیِ اغلب صاحبنظران سینمای ایران به کار گرفته میشود، اما مفهوم این کلمه و مصادیقش از وضوح کامل برخوردار نیستند.
بهسختی میتوان آخرین فیلمی از کیانوش عیاری را که به اکران عمومی درآمده، به یاد آورد و هر آنچه از سینمای او برای مخاطبان تازهنفس سینما ایران به یاد میآید، به توقیف و سانسور فیلمهایی مربوط میشود که به دلایل مختلف اجازه نمایش پیدا نکردهاند؛ از «خانه پدری» که پس از چهار سال از تولید آن، در سال 93 تنها یک روز رنگ پرده نمایش را دید تا «کاناپه» که به دلیل تراشیدهشدن موی سر زنان بازیگر از اکران در سینماها بازماند.
فیلم سینمایی «شهرک» به نویسندگی و کارگردانی علی حضرتی و تهیهکنندگی علی سرتیپی در سومین حضور جهانی خود راهی کشور مراکش شد.
نظر مسعود فراستی را درباره واپسین ساخته اسکورسیزی بخوانید
مستانه مهاجر با اشاره به اینکه مطالبهگری یکی از مهمترین مضامین فیلم «جوجه تیغی» است، تأکید کرد که «جوجه تیغی» موضوعی جهانشمول دارد که مطالبه مطرح شده در آن همچنان در همهی جوامع وجود دارد.
فیلم سینمایی «سونسوز» به کارگردانی رضا جمالی و تهیه کنندگی سلمان عباسی به جشنواره بین المللی فیلم منار بلغارستان راه پیدا کرد.
فیلمبرداری فیلم سینمایی «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا به پایان رسید.
نسخه ویتنامی فیلم سینمایی «ملبورن» نیما جاویدی ساخته میشود.