فراخوان ثبت نام داوران کودک و نوجوان سی و ششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران منتشر شد و متقاضیان میتوانند از روز جمعه ۹ شهریورماه نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کنند.
ارائه نسخه بازبینی فیلمهای متقاضی حضور در سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران با فرمت MP۴ تا ۳۱ مردادماه (آخرین روز ثبتنام) ضروری است.
ثبتنام سیوشمشین جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان از ۲۰ مردادماه آغاز شده اما از آنجا که تاکنون هیچ اطلاعاتی درباره وضعیت تولیدات این حوزه منتشر نشده، برای برخی از دستاندرکاران سینمای کودک ابهاماتی در زمینه تولید فیلم و میزان حمایت بنیاد سینمایی فارابی وجود دارد.
ثبت نام آثار متقاضی حضور در سی و ششمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان از روز شنبه ۲۰ مرداد آغاز میشود.
مدیر اجرایی سیوششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان گفت: آینده هر کشوری و هر تمدنی به نسل کودک و نوجوان آن مرتبط است و با توجه به نگاه تمدنیِ ما به موضوع کودک و نوجوان در شهر اصفهان، تلاش شد که بتوانیم برای مخاطب خاص این موضوع تولیدات فرهنگی و هنری را داشته باشیم.
دبیر سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در دومین نشست ستاد برگزاری این جشنواره گفت المپیاد فیلمسازی نوجوانان از ۲۴ شهریور و جشنواره فیلم کودک از ۱۴ مهر برگزار می شود.
با انتشار فراخوان سی و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران اعلام شد این رویداد سینمایی از ۱۴ تا ۱۹ مهرماه در اصفهان برگزار میشود.
با حکم محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی کشور، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.
رئیس سازمان سینمایی کشور در حکمی مجید زینالعابدین را به عنوان دبیر سی و ششمین دوره جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان منصوب کرد.
بنیاد سینمایی فارابی با هدف ایجاد امکان پیگیری و اجرای بهینه برنامههای راهبردی و زیر ساختی در حوزه سینمای کودک و نوجوان، دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان را دائمی کرد.
شهردار اصفهان از ساخت یک پردیس سینمایی مستقل برای جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان در شهر اصفهان خبر داد.
مجموعه فیلمهای عروسکی سینمای ایران در سی و چهار دوره پیشین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوانان موفقیت چشمگیری نداشتهاند، در دوره سیوپنجم نیز جای خالی فیلمهای عروسکی حس میشود.
از دهه ۶۰ و ۷۰ سینمای ایران به عنوان دهههای طلایی سینما یاد میشود،دهههایی که اقبال به سینما در ایران با سینمای کودک پا گرفت و بعدتر با «دونده»،«خانه دوست کجاست،«بچههای آسمان» و... جهانی شد.مقایسه آن روزها با سینمای امروز کمی تلخ به نظر میرسد اما شاید تلنگری باشد تا بتوان سینمای کودک ایران را در محتوا و جریانسازی به آن روزها نزدیکتر کرد.
مراسم اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان از ساعت ۱۹ در سالن کوثر مجموعه ارتش با حضور پرشور کودکان و خانوادههایشان،بیش از دویست تن از مسئولان لشکری، کشوری و استانی، صاحبان آثار، اصحاب رسانه، چهرههای محبوب سینمای ایران ، مهمانان خارجی و مدیران سینمایی و رسانه ملی برگزار شد.
سی و پنجمین دوره از جشنواره فیلم کودک در حالی سپری شد که تجهیزات سینماها از نظر فنی مشکل داشت و با استقبال کمی مواجه بود و صرفا رفع تکلیفی برای برگزارکنندگان بدون نتیجه محسوب میشود.
اسامی نامزدهای دو بخش پویانمایی کوتاه و داستانی کوتاه سینمای ایران سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران اعلام شد.
اسامی نامزدهای بخش مسابقه سینمای ایران سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران اعلام شد.
آئین پایانی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان بعدازظهر پنجشنبه ۲۰ مهرماه بهکارگردانی مشترک سعید نصر و ایمانرحیمپور در سالن کوثر اصفهان برگزار میشود، و بنا به اعلام دبیر این دوره از جشنواره، نکوداشت «آتیلا پسیانی» و «فردوس کاویانی» به آئین پایانی جشنواره سی و پنجم اضافه شده است.
یکی از فیلمسازهای جشنواره کودک اصفهان نکاتی را درباره تفکیک داوران دختر و پسر بیان کرد.
کارگاه «یافتن بهترین میزانسن برای مفهوم سکانس» در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد.