سه شنبه , ۲ دی, ۱۴۰۴
وبلاگ
مي‌دانستم سرنوشتم به بازيگري گره مي‌خورد دوشنبه 28 فروردین 1396 13:23
گفت و‌گو با فريد سجادي حسيني به بهانه بازي در فروشنده و بازگشت به صحنه تئاتر

مي‌دانستم سرنوشتم به بازيگري گره مي‌خورد

فريد سجادي حسيني پيش از آنكه با حضور در فيلم سينمايي «فروشنده» به چهره‌اي آشنا بدل شود، به واسطه فعاليت‌هاي تئاتري‌اش بين قديمي‌هاي نمايش، شناخته شده بود و علاوه بر آن سال‌ها در كسوت كارگردان و دستيار كارگردان آثار سينمايي و تلويزيوني به فعاليت پرداخت. كارنامه كاري او نيز نشان از پيوند با هنر تئاتر و هنرمنداني مثل مهين اسكويي و داوود ميرباقري دارد. و‌لي قبل از همكاري با ميرباقري كه آن سال‌ها در تئاتر خوش مي‌د‌رخشيد به واسطه حضور در تئاتر آناهيتا و آشنايي با آموزه‌هاي استانيسلاوسكي در كلاس‌هاي مهين اسكويي بيشتر با اين هنر آشنا شد و بعدها از زماني كه داوود ميرباقري «دندون طلا» را در سالن اصلي مجموعه تئاترشهر روي صحنه برد به عنوان دستيار با او همكاري كرد. ارايه بي‌‌نقص نقش در برابر دوربين فرهادي، آن‎هم در سن ٦٨ سالگي به اين معني است كه سجادي حسيني آموزه‌هاي اساتيد تئاتري‌ چون مهين اسكويي و تكنيك‌هاي استانيسلاوسكي را به خوبي فرا گرفته است. مرد پا به سن گذاشته و دوست داشتني داستان ما در جريان مصاحبه نشان داد دلي دريايي دارد و دست تقدير و سرنوشت را مي‌شناسد. مي‌گويد: «سال‌ها در خلوت خودم فكر مي‌كردم هرچه سنم بيشتر شود علاقه بيشتري به بازيگري پيدا خواهم كرد. نمي‌دانم چرا هميشه اين فكر در سرم مي‌چرخيد كه در نهايت سرنوشتم به بازيگري پيوند مي‌خورد. » اواخر اسفند ٩٥ بود كه او بعد از بيش از يك دهه غيبت با ايفاي نقش در نمايش «ترن» به كارگرداني حميدرضا آذرنگ به خانه قديمي بازگشت. به همين بهانه با او گفت‌وگويي انجام داديم كه در ادامه مي‌خوانيد.

27 تقاضای اجرا برای خانه نمایش در سال 96 دوشنبه 28 فروردین 1396 13:13
.

27 تقاضای اجرا برای خانه نمایش در سال 96

۲۷ هنرمند تئاتر متقاضی اجرا در خانه نمایش طی سال ۹۶ شدند.

«عروسی خون» در تماشاخانه «پالیز» روی صحنه می‌رود دوشنبه 28 فروردین 1396 13:11
.

«عروسی خون» در تماشاخانه «پالیز» روی صحنه می‌رود

«عروسی خون» عنوان نمایش تازه محمد ولی زادگان است که از تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری در تماشاخانه «پالیز» روی صحنه خواهد رفت.

«دیوارکشی» ترامپ در تهران یکشنبه 27 فروردین 1396 12:15
.

«دیوارکشی» ترامپ در تهران

غلامحسین دولت‌آبادی و آراز بارسقیان نمایشنامه «دیوارکشی» اثر «رابرت شنکن» را روی صحنه می‌برند.

گروه تئاتر یکشنبه 27 فروردین 1396 12:12
.

گروه تئاتر "ماها" با سه نمایش به بیروت می‌رود

گروه تئاتر"ماها" سه نمایش "دمنوش" ، "زورخانه" و "شکرپاره" را در فستیوال "بایپاد" بیروت روی صحنه می‌برد.

نمایشنامه «وسوسه» نوشته واسلاو هاول منتشر شد یکشنبه 27 فروردین 1396 12:07
.

نمایشنامه «وسوسه» نوشته واسلاو هاول منتشر شد

نمایشنامه «وسوسه» نوشته واسلاو هاول با ترجمه رضا میرچی توسط انتشارات جهان کتاب منتشر و راهی بازار نشر شد.

تنها مرگ است که دروغ نمی‌گوید شنبه 26 فروردین 1396 14:02
نقد و بررسی نمایش " بوف کور " به طراحی و کارگردانی ناصرحسینی‌مهر

تنها مرگ است که دروغ نمی‌گوید

مجید اصغری: چه خوش اقبال هستیم که نمایش " بوف کور " را در آغاز سال ۹۶ می‌بینیم و از آن لذت می‌بریم. با این بهانه به دلمان صابون می‌زنیم، به خود امید داده و زیرلب زمزمه می‌کنیم " سالی که نکوست از بهارش پیداست ".

استقبال هنرمندان از نمایش «سیزیف و کمدی مرگ» / هفته پایانی اجرا شنبه 26 فروردین 1396 13:16
.

استقبال هنرمندان از نمایش «سیزیف و کمدی مرگ» / هفته پایانی اجرا

اجرای نمایش «سیزیف و کمدی مرگ» به کارگردانی علی ضیایی و مسعود روستا در تماشاخانه باران در حالی وارد هفته پایانی خود می‌شود که تا کنون بسیاری از هنرمندان به تماشای این نمایش نشسته و از آن تقدیر کرده‌اند.

اجرای نمایش های «بی پدر» و «وارونه» آغاز شد شنبه 26 فروردین 1396 13:07
.

اجرای نمایش های «بی پدر» و «وارونه» آغاز شد

برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر در حالی اعلام شد که ۲ اثر نمایشی از اواخر هفته گذشته اجرای خود را در تالارهای قشقایی و سایه آغاز کردند.

مرحله بازبینی نهایی بخش صحنه ای جشنواره تئاتر دانشگاهی آغاز شد شنبه 26 فروردین 1396 13:05
.

مرحله بازبینی نهایی بخش صحنه ای جشنواره تئاتر دانشگاهی آغاز شد

هیأتی متشکل از ۵ هنرمند جوان از امروز شنبه ۲۶ فروردین ماه آثار حاضر در مرحله بازبینی نهایی بخش صحنه ای بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران را ارزیابی می کنند.

زنگ افتتاح نمایش «بازگشت به خانه» به صدا در آمد شنبه 26 فروردین 1396 13:03
.

زنگ افتتاح نمایش «بازگشت به خانه» به صدا در آمد

زنگ افتتاح نمایش «بازگشت به خانه» با کارگردانی مشترک رامین معصومیان و فرید قادرپناه شامگاه پنجشنبه 24 فروردین ماه با حضور حسین محب اهری و هائده حایری نواخته شد.

یک ایرانی دبیر جشنواره تئاتر «me» در آلمان شد شنبه 26 فروردین 1396 13:01
.

یک ایرانی دبیر جشنواره تئاتر «me» در آلمان شد

جعفر مهیاری به عنوان دبیر جشنواره بین المللی تئاتر «me» (من) در شهر وورزبورگ آلمان شد.

اختصاص عواید نمایش «مافیا» به دانشجویان نیازمند شنبه 26 فروردین 1396 12:59
.

اختصاص عواید نمایش «مافیا» به دانشجویان نیازمند

عواید یک شب اجرای نمایش «مافیا» به دانشجویان نیازمند اختصاص می یابد.

نیوشا ضیغمی نمایش«آبي ترين آسماني زمين» را افتتاح می کند شنبه 26 فروردین 1396 12:39
.

نیوشا ضیغمی نمایش«آبي ترين آسماني زمين» را افتتاح می کند

نیوشا ضیغمی بازیگر سینما، نمايش «آبي ترين آسماني زمين» را سه شنبه 29 فروردین ماه افتتاح می کند.

گزارش تصویری - نمایش بانوی نامه­‌ها - کارگردان: بهاره مشیری جمعه 25 فروردین 1396 22:03
-

گزارش تصویری - نمایش بانوی نامه­‌ها - کارگردان: بهاره مشیری

-

گزارش تصویری - نمایش من توی آینه - کارگردان: غزل شجاعى جمعه 25 فروردین 1396 21:36
-

گزارش تصویری - نمایش من توی آینه - کارگردان: غزل شجاعى

-

«بازخوانی بوف کور در روشنا» در ایرانشهر جمعه 25 فروردین 1396 21:21
با بازی میکائیل شهرستانی و سام قریبیان

«بازخوانی بوف کور در روشنا» در ایرانشهر

محمدعلی سجادی که قصد دارد نمایش «بازخوانی بوف کور در روشنا» را به صحنه ببرد، اعلام کرد که میکائیل شهرستانی و سام قریبیان در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.

اجرای نمایشی ایتالیایی ویژه بانوان در تهران جمعه 25 فروردین 1396 21:11
.

اجرای نمایشی ایتالیایی ویژه بانوان در تهران

نمایش «یک صدمین سالگرد تولد ادیت پیاف» توسط بازیگر مطرح ایتالیایی«ناتالی منتا» ویژه بانوان در تیاتر باران روی صحنه می‌رود.

نمایش «سونات شب» و داستان هایی در مورد زنان جمعه 25 فروردین 1396 21:05
.

نمایش «سونات شب» و داستان هایی در مورد زنان

کارگردان نمایش «سونات شب» با بیان اینکه در این نمایش حرف مشترک بسیاری از زنان را مطرح کرده است، افزود: این نمایش، دو داستان موجز در مورد زنان است که در آن از زیاده گویی پرهیز شده تا مخاطب بتواند به خوبی با اثر، ارتباط برقرار کند.

یادداشت مهرداد خامنه اى برای نمایش بوف کور/ امشب حالم خوبه... پنجشنبه 24 فروردین 1396 19:31
.

یادداشت مهرداد خامنه اى برای نمایش بوف کور/ امشب حالم خوبه...

نمايش تمام شد. رورانس نداشت. كسى نيامد. من بودم و تئاترم و شعبده حسينى مهر. خواستم خودم رو زودتر از سالن به بيرون برسونم تا صداى مردم از چيزى كه ديده بودم خارجم نكنه، خواستم نگهش دارم. يك كم بيشتر. حرمت تئاتر رو براى اولين بار در اين مملكت هم حس كردم و چقدر حالم خوبه.