در موج تازه افزایش قیمت محصولات فرهنگی، بهای اشتراک پلتفرمهای نمایش خانگی نیز بالا رفت.
انتشار سریال «آمستردام» که نزدیک به یک سال به دلیل اختلاف سازندگان با مسوولان وقت پلتفرم پخشکننده متوقف شده بود، حالا گویا مسیر پخش را از سر میگیرد.
با آغاز تصویربرداری فصل دوم سلمان فارسی، فرهاد اصلانی و علیرضا شجاع نوری جلوی دوربین می روند. سریالی که نزدیک به ۲۰ هزار بازیگر و هنرور دارد.
ایرج طهماسب: تلویزیون الان خوب شده است کافی است ذوق و سلیقه داشته باشید و راههای خوبی از نظر اجرایی در کار شما وجود داشته باشد.
جواد فرحانی تهیه کننده «پدر قهوه» با اشاره به روند ساخت این اثر کمدی بیان کرد که سریال جدید مهران مدیری این روزها با بازی سام درخشانی و ژاله صامتی در مرحله پیش تولید قرار دارد.
روزنامه اطلاعات گزارشی از تولید سریال سلطان صاحبقران منتشر کرد.
گفتوگوی اکبرنبوی با ایرج طهماسب در برنامه قاف در رابطه با برنامه کلاه قرمزی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
با شروع مسابقات یورو ۲۰۲۴، «فوتبال ۳۶۰» لیگی ترتیب داده بود که عدهای از چهرههای بازیگری و موسیقی در این لیگ بازیها را پیشبینی میکردند. اما این تنها بخش فوتبالی این ویژه برنامه بود. شکل گفتوگوها و میهمانهایی که دعوت میشدند، برنامه را از اصالت و ساختارش دور کرد و این اتفاق صدای اعتراض بسیاری از طرفداران فردوسیپور و برنامهاش را درآورد.
در این سالها نشستهای گوناگونی با حضور مدیران شبکهها و اهالی رسانه برگزار شده و عمده مطالبات درباره سرنوشت این برنامهها بوده، اما در هیچ کدام جوابی صریح و واضح ارائه نشده است.
پخش «گل یا پوچ» با میزبانی مهران مدیری از ۷ مرداد در فیلیمو آغاز میشود.
هشتمین جشنواره تلویزیونی مستند در بخش های فیلم مستند، مجموعه مستند، عکس مستند و مستندنگاری برگزار میشود.
در حالی که همچنان خبری رسمی از کلید خوردن هفتمین فصل از مجموعه «پایتخت» به گوش نرسیده، شواهد حاکی از آن است که این سریال در مرحله پیش تولید به سر میبرد و ظرف هفتههای آینده تصویربرداریاش آغاز خواهد شد.
سعید راد، هنرمند باسابقه و پیشکسوت کشورمان که امروز در سن ۷۹ سالگی درگذشت، در چندین سریال موفق تلویزیون حضور داشت. مهمترین نقش سعید راد در قاب تلویزیون ایفای نقش رضاخان در سریال «در چشم باد» بود و آخرین همکاری این هنرمند در تلویزیون به سریال «گیلدخت» برمیگردد.
در انتهای شب نگاهی به سرنوشت طبقه متوسط ایران از زاویه درست است. طبقهای که با آرزو و آرمان شروع میکند و درنهایت به بنبست روزمرگی میرسد.
انتشار اخباری از ساخت یک برنامه جدید با حضور «جنابخان»، سرگذشت ۱۰ ساله این عروسک محبوب را به یاد میآورد؛ عروسکی که با انتقال کپیرایت آن به تلویزیون، به ابزاری برای درآمدزایی بدل شده و البته نگرانیهایی را بابت سرنوشتش هم به بار میآورد.
«داریوش» هم در همان ابتدا از نظر شکل داستان. ترکیب بازیگران و حتی موسیقی به گونهای طراحی شده که برای مخاطب یادآور «پوست شیر» باشد. گویی الگوی موفقی که «پوست شیر» را به جلو راند با حفظ همان ترکیب بازیگران و اضافه کردن چند شخصیت تازه از سوی سازندگان برای موفقیت سریال در نظر گرفته شده است.
هادی حجازیفر با اولین کارگردانیاش در شبکه نمایش خانگی، «داریوش» را به خانهها آورد، سریالی که با توجه به پیام های تماشاگران این سریال به نظر میرسد در اولین قسمت موفقیت قابل قبول داشته اما خیلیها آن را با «پوست شیر» مقایسه میکنند و توقع دارند این سریال بهتر از آن باشد.
در ادامه این لیست، قصد بررسی محبوبیت کاراکترهایی را داریم که شاید از نظر اخلاقی منفور باشند، اما بااینحال نمیتوانیم دوستشان نداشته باشیم.
بهروز افخمی تعریف می کند درباره اینکه چگونه حکم جلب فخرالدین انوار گرفته شد.
محمدحسین گودرزی منتقد سینما می گوید: آرای فمینیستی عجیب و غریبی از سریال در انتهای شب میشنویم که به صورت غیر واقعی طرف زن را میگیرد و همین شعارهاست که از درام بیرون میزند. پیچ تنظیم دیالکتیک میان زن و مرد را از دست میدهد و بیشتر دلش میخواهد زنان قربانی میان تمناهای دنیای مردانه بسازد.
در اعماق خاطراتمان، تصویری از دختری معصوم با چشمانی نافذ و لبخندی غمگین نقش بسته است. نامش اوشین بود، زنی که با ارادهای پولادین، طوفانهای زندگی را پشت سر گذاشت و نام خود را در تاریخ حک کرد.