چهارشنبه , ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۴
اخبار | صفحه 2787
«روباه» به جشنواره «سینه انیما» پرتغال راه یافت یکشنبه 15 مهر 1397 13:32

«روباه» به جشنواره «سینه انیما» پرتغال راه یافت

فیلم انیمیشن «روباه» به کارگردانی صادق جوادی به بخش مسابقه جشنواره «سینه انیما» پرتغال راه یافت.

ایوب آقاخانی شیروانی تماشاخانه ایرانشهر را داغ می‌کند یکشنبه 15 مهر 1397 13:30

ایوب آقاخانی شیروانی تماشاخانه ایرانشهر را داغ می‌کند

نمایش «شیروانی داغ» به قلم و کارگردانی ایوب آقاخانی در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می‌رود.

اسکات ویلسون بازیگر آمریکایی سریال «واکینگ دد» درگذشت یکشنبه 15 مهر 1397 13:27

اسکات ویلسون بازیگر آمریکایی سریال «واکینگ دد» درگذشت

اسکات ویلسون که این روزها بیشتر با نقش دامپزشک سریال «مردگان متحرک» به یاد آورده می‌شود بر اثر بیماری درگذشت.

نمایشگاه کتاب فرانکفورت جشنواره فیلم برگزار می‌کند یکشنبه 15 مهر 1397 13:25

نمایشگاه کتاب فرانکفورت جشنواره فیلم برگزار می‌کند

نمایشگاه کتاب فرانکفورت جشنواره انتخاب برترین آثار مکتوب که دستمایه اقتباس سینمایی شده‌اند را در سال جاری برگزار می‌کند.

نقد و بررسی نمایش «آوانتاژ » به کارگردانی کامران شهلایی و محمد لارتی/ «شکوفه‌های فریاد؟» شنبه 14 مهر 1397 18:00

نقد و بررسی نمایش «آوانتاژ » به کارگردانی کامران شهلایی و محمد لارتی/ «شکوفه‌های فریاد؟»

نمایش آوانتاژ، مستند داستانی مربوط به جنگ است که به طور محتاطانه‌ای ضد جنگ می‌نماید. قهرمان اصلی ماجرا حسام، پسربچه‌ی نه ساله‌ای است که در بمباران هوایی روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ در بلوار راه‌آهن شهر اندیمشک کشته می‌شود.

درباره نمايش تهوع به كارگردانی مريم زرگر/ یک تهوع غیرسارتری شنبه 14 مهر 1397 16:07

درباره نمايش تهوع به كارگردانی مريم زرگر/ یک تهوع غیرسارتری

نمایش‌نامه‌های سارتر، ضرورت اقتباس و بازخوانی‌ تئاتری از داستان‌ها و رمان‌هایش را همراه می‌کند با پرسش و تردید. تهوع رمانی درخشان و البته سخت‌خوان است. پر از ایده‌های فلسفی در باب هستی، رابطه زبان و اشیا، پدیدارشناسی و معناباختگی. همان ایده انسان مدرن که در مواجهه با جهان و اشیا، گرفتار سرگشتگی و حسی از غثیان است. بعضی منتقدان آن را یک ضدرمان دانسته‌اند که خوانندگان خود را به نوعی دل‌زدگی فلسفی و وجودی می‌کشاند. مانند قلمرویی مین‌گذاری‌شده که در مقابل هر نوع اقتباس و بازخوانی تئاتری یا سینمایی مقاومت کرده و به فرم رمان یا حتی با اندکی مسامحه، ضدرمان وفادار است. خوانش مریم برزگر در نهایت راه چندانی به این عمارت باشکوه و البته رنگارنگ نمی‌یابد و می‌شود گفت که ناکام است.

جشنواره تئاتر دانشگاهی و چهار ایراد اساسی شنبه 14 مهر 1397 15:55

جشنواره تئاتر دانشگاهی و چهار ایراد اساسی

جشنواره تئاتر دانشگاهی به یک مصرف کننده‌ی آثار تقلیل یافته است. جشنواره بدل به رقابتی برای کسب جایزه شده است. الگوی تئاتری اغلب دانشجویان، نسل قبل از خود است. برای دبیری جشنواره تنها و تنها سابقه‌ی اجرایی مهم نیست.

جایزه یک عمر فعالیت هنری برای دنزل واشینگتن شنبه 14 مهر 1397 15:52

جایزه یک عمر فعالیت هنری برای دنزل واشینگتن

دنزل واشینگتن، بازیگر شهیر آمریکایی ۴۷امین جایزه یک عمر فعالیت هنر موسسه فیلم آمریکا را به خانه می‌برد.

شهرام کرمی: ضرغامی قول تبلیغات تئاتر در تلویزیون داده بود که هیچ اتفاقی نیفتاد شنبه 14 مهر 1397 15:50

شهرام کرمی: ضرغامی قول تبلیغات تئاتر در تلویزیون داده بود که هیچ اتفاقی نیفتاد

مدیرکل هنرهای نمایشی درباره حواشی رخ داده درباره تبلیغات تئاتر گفت عزت‌الله ضرغامی مدیر سابق رسانه ملی قول‌هایی در این باره داده بود که در نهایت آنها را فراموش کرده است.

انتشار بلو ری «عصبانی نیستم» شنبه 14 مهر 1397 15:48

انتشار بلو ری «عصبانی نیستم»

نسخه بلو رِی فیلم «عصبانی نیستم!» ساخته رضا درمیشیان وارد شبکه نمایش خانگی شد.

اکران نشدن عرق سرد در سینماهای حوزه هنری/امکان پخش تیزرهای فیلم وجود ندارد شنبه 14 مهر 1397 15:46

اکران نشدن عرق سرد در سینماهای حوزه هنری/امکان پخش تیزرهای فیلم وجود ندارد

کارگردان فیلم عرق سرد می‌گوید: صداوسیما به ما اعلام کرده که تیزری را باید در اختیار آنها قرار بدهیم که هیچ صحنه‌ای از بازی باران کوثری در آن استفاده نشده باشد و از آنجا که با توجه به ساختار فیلم امکان ساخت چنین تیزری وجود ندارد، از تبلیغات تلویزیونی محروم هستیم.

از شفاف‌سازی هزینه‌های تعمیر «تئاتر شهر» تا رفتن یک مدیر بازنشسته شنبه 14 مهر 1397 15:43

از شفاف‌سازی هزینه‌های تعمیر «تئاتر شهر» تا رفتن یک مدیر بازنشسته

مشاوره عمرانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن دادن وعده‌ی انتشار گزارش مالی شفاف از هزینه‌های انجام شده در بازسازی و تعمیرات تئاتر شهر گفت: آنچه اکنون در تئاتر شهر انجام می‌شود جزو اولویت‌ها نبود اما به دلیل نوع منابع مالی که در اختیار داشتیم مجبور بودیم ابتدا روی ماشینری سالن اصلی کار کنیم.

ویترین سینما برای کدام بازیگران است؟ شنبه 14 مهر 1397 14:23

ویترین سینما برای کدام بازیگران است؟

از مهتاب کرامتی، میترا حجار و باران کوثری در قالب زنانی درگیر بحران‌های اجتماعی تا نوید محمدزاده، امیر جدیدی و ساعد سهیلی، در جدیدترین فیلم‌های روی پرده سینماها هستند.

بررسی تخلف‌ «بینوایان» در شورای نظارت/ از هنرمندان عذر می‌خواهم شنبه 14 مهر 1397 13:57

بررسی تخلف‌ «بینوایان» در شورای نظارت/ از هنرمندان عذر می‌خواهم

مدیرکل هنرهای نمایشی درباره تخلفاتی که به تازگی در حوزه تئاتر رخ داده و به قیمت گذاری بلیت ۲۰۰ هزار تومانی و آغاز تبلیغات زودهنگام دو تئاتر منجر شد، توضیحاتی ارایه داد.

«مرد مقابل» به چاپ سوم رسید شنبه 14 مهر 1397 13:35

«مرد مقابل» به چاپ سوم رسید

نمایشنامه «مرد مقابل» نوشته هاله مشتاقی نیا از سوی انتشارات «کتاب آمه» به چاپ سوم رسید.

رقابت فیلم کوتاه «بدل» در جشنواره «کینه نوا» مقدونیه شنبه 14 مهر 1397 13:29

رقابت فیلم کوتاه «بدل» در جشنواره «کینه نوا» مقدونیه

فیلم «بدل» ساخته روناک جعفری در بخش رقابتی جشنواره فیلم «کینه نوا» در کشور مقدونیه پذیرفته شد.

فیلم کوتاه «تاریکی» به آمریکا می رود شنبه 14 مهر 1397 13:25

فیلم کوتاه «تاریکی» به آمریکا می رود

فیلم کوتاه «تاریکی» به کارگردانی سعید جعفریان در بیست و هفتمین دوره جشنواره سنت لوئیس آمریکا نمایش داده می شود.

حضور «حلب: سکوت جنگ» در جشنواره مستند «ایدفا» شنبه 14 مهر 1397 13:22

حضور «حلب: سکوت جنگ» در جشنواره مستند «ایدفا»

فیلم «حلب: سکوت جنگ» به کارگردانی امیر اصانلو و از تولیدات خانه مستند انقلاب به جشنواره مستند «ایدفا» می رود.

نقد و بررسی «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» در فرهنگسرای ارسباران شنبه 14 مهر 1397 13:18

نقد و بررسی «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» در فرهنگسرای ارسباران

«آخرین بار کی سحر را دیدی؟» به کارگردانی فرزاد موتمن در فرهنگسرای ارسباران نقد و بررسی می شود.

دبیر جشنواره فیلم نانت: عباس کیارستمی از زمانه خود جلوتر بود شنبه 14 مهر 1397 13:15

دبیر جشنواره فیلم نانت: عباس کیارستمی از زمانه خود جلوتر بود

ژروم بارون معتقد است اگر فیلمسازهای ایرانی قصد دارند موفق شوند، نباید از آثار عباس کیارستمی، امیر نادری، بهرام بیضایی و اصغر فرهادی کپی کنند.