نمایشنامههای «نیلوفرهای آبی» و «گرگ عاشق» نقد میشوند.
فراخوان پنجمین مسابقه فیلمنامه و نمایشنامه کودک و نوجوان به مناسبت ۵۰ سالگی فعالیتهای سینمایی و تئاتری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد.
2 نمایشنامه ریچارد فورمن تئاترنویس و کارگردان آوانگارد آمریکایی با ترجمه سعیدرضا خوششانس توسط نشر بیدگل منتشر شد.
فراخوان ششمین دوره پروژه «چهارفصل تئاتر ایران» با عنوان «کودک و محیط زیست» منتشر شد.
آیین رونمایی و نقد و بررسی نمایشنامه «سَنت لائوکوئون» به نویسندگی بهرام شادانفر روز جمعه پانزدهم اسفند ماه در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود.
کتاب «دو نمایشنامه تک نفره» نوشته داریوش نصیری و مرتضی وکیلیان منتشر و در بازار کتاب توزیع شد.
فراخوان دوره دوم مسابقه نمایشنامه نویسی اقتباسی «چهارراه» منتشر شد.
نمایشنامه «هولودومور» نوشته علی صفری با محوریت قحطی خودساخته استالین در کشور اکراین منتشر شد.
نمایشنامه «چند سال پیش» نوشته کهبد تاراج که مرور ۴۰ سال از سرگذشت ایران است یکم اسفند در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر رونمایی میشود.
نمایشنامه «برفک» نوشته جواد عاطفه راهی بازار نشر شد.
با پایان مهلت ارسال مقاله به نخستین کنفرانس ملی نمایشنامهپژوهی ایران، کانون نمایشنامهنویسان و مترجمان خانه تئاتر ایران از تمدید فرصت ارسال اصل مقالات به این رویداد خبر داد.
چاپ تازه سه نمایشنامه تکپردهای «سفر دور و دراز به وطن» نوشته یوجین اونیل با ترجمه صفدر تقیزاده و محمدعلی صفریان پس از سالها منتشر شده است.
چاپ تازه دوره دوجلدی «مجموعه آثار نمایشی ویلیام شکسپیر» ترجمه علاءالدین پازارگادی روانه بازار نشر شد.
نمایشنامه کودک و نوجوان «رویای گمشده لولا» به نویسندگی نفیسه مقیمنژاد توسط انتشارات گیوا با تیراژ 1000 شماره منتشر و روانهی بازار کتاب شد.
اگر بتوان دو دلیل برای شهرت آرتور میلر (۱۹۱۵ـ۲۰۰۵) بیان کرد یکی از آنها ازدواجش با مریلین مونرو (مشهورترین زن ایالات متحده در آن سالها) است و دیگری نمایشنامه «مرگ فروشنده». این آمریکایی نامدار در بروکلین بزرگ شد و از همان سالهای جوانی در دانشگاه میشیگان استعداد تئاتری خود را به نمایش گذاشت.
اعضای کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی نمایشنامه پژوهی ایران منصوب شدند.
نمایشنامه "کاتالپسی" نوشته علی امیرریاحی که سال گذشته به صحنه رفت منتشر شد.
هاله مشتاقینیا گفت: در حال نگارشِ نمایشنامهای هستم که متفاوت از تجربههای پیشین من است.
مجموعه نمایشنامههای «فصل سفید» در دو جلد با آثاری از سعید بادینی، صابر دلبینا، عارف مهتاب، سروش بهاری و اباذر محمدحسنی منتشر شد.
«ولاديـمير نــابـوكوف گفـتـارهاي «تراژديِ تراژدي» و «نمايشنامهنويسي» را براي كلاسهايي با موضوع درام تدوين كرد كه در تابستان 1941 در استنفورد برگزار شد. او در مه 1940 وارد امريكا شده بود و غير از چند حضور كوتاه به عنوان استاد مهمان، اين اولين تدريس رسمي او در دانشگاههاي امريكا بود.