«هیروکازو کورئیدا» فیلمساز ژاپنی به عنوان برنده جایزه فیلمساز سال سینمای آسیا از سوی بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم بوسان شد.
محمد مهدی عسگرپور با انتشار یادداشتی به نحوه برگزاری مراسم پایانی بیست و یکمین جشن سینمای ایران انتقاد کرد.
فیلم «جوی» به کارگردانی سودابه مرتضایی به عنوان نماینده سینمای اتریش در شاخه بهترین فیلم بینالمللی جوایز سینمایی اسکار در سال ۲۰۲۰ شد.
هیات داوران فدراسیون بینالمللی منتقدان فیلم (فیپرشی) جایزه بهترین فیلم جشنواره ونیز ۲۰۱۹ را به فیلم «یک افسر و یک جاسوس» ساخته «رومن پولانسکی» اعطا کردند.
فيلم سينمايى «حمال طلا» به كارگردانى تورج اصلانى در بخش رقابتی «سینمای جهان» در هفتمین دوره جشنواره بینالمللی فيلم دهوک در اقلیم کردستان عراق به رقابت میپردازد.
اداره کل هنرهای نمایشی دو طرح «پویش تئاتر شهرهای ایران» و «رپرتوار تئاتر استانها» را برگزار میکند.
نمایش «پشت دیوار عمارت» به نویسندگی و کارگردانی حمید ابراهیمی در تماشاخانه سرو به مدت یکماه اجرا خواهد شد.
عمارت نمایشی نوفللوشاتو از امروز (شنبه) به مدت هشت روز تعطیل است و دور جدید اجراها از روز یکشنبه (۲۴ شهریور) و با ۵ اثر آغاز میشود.
تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر از روز 17 تا 22 شهریور به دلیل همزمانی با ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و یارانش اجرایی نخواهد داشت.
غلامرضا فرجی درباره اکران فیلمهایی که فروشی بسیار پایینتر از نرمال دارند دلیل جالبی را مطرح میکند.
دو منتقد اروپایی برای تنها نماینده ایران در ونیز شانس جایزه قائل شدند.
بنیاد بلونلیج که یک نهاد معتبر ایتالیایی ست و در عرصه اجتماعی و فرهنگی فعالیت بینالمللی میکند، در چهارچوب پروژه مارکوپولو جوایز امسال را اهدا کرد.
کمتر از ۲۴ساعت پس از اینکه اسکارلت جوهانسون در گفتوگو با هالیوودریپورتر از وودی آلن دفاع کرده بود، دیلان فارو در پستی در صفحه شخصیاش به این ستاره سینمای هالیوود حمله کرد.
«آنجلینا جولی» از «صحرا کریمی» کارگردان افغانستانی حاضر در جشنواره فیلم ونیز حمایت کرد.
جدول ارزشگذاری منتقدین اروپایی به فیلمهای نمایش داده شده در جشنواره فیلم ونیز منتشر شد.
خشایار موحدیان تدوینگر سینما و تلویزیون، از آخرین روند تدوین سریالهای «خواب زده» و «سرباز» گفت.
شرکت دیزنی قصد دارد مرد آهنی را با بازی رابرت داونی جونیور در پروژه تازه خود بازگرداند.
وضعیت تئاتر نسل جوان به نحوی است که میتوان دریافت بخش مهمی از کارگردانان جوان اشرافی به ساختار و داشتههای پیش از خود ندارند و آنان بر اساس احساسات خود آفرینش میکنند؛ در این بین محمد صائبی و نمایش «تصعید» او یک استثنا به حساب میآید.
پریزاد سیف گفت: بخشهایی از صحنههای نمایشنامههای سه خواهر و دایی وانیا نوشته چخوف را نیز براساس منطق داستانی در نمایش آواز قو گنجاندم.
نادر برهانی مرند میگوید: به دلایل بسیاری در حوزه نمایشنامهنویسی خیلی توانمند نیستیم.