کشور مکزیک با برنده شیر طلای ونیز و تایوان با «بودای بزرگ+» راهی اسکار می شوند.
کمدی سیاه «بودای بزرگ+» اولین فیلم بلند داستانی هوآنگ هسین-یائو به عنوان نماینده سینمای تایوان به اسکار فرستاده شد. فیلم داستان یک نگهبان شب در کارخانه ساخت مجسمه بودا و دوستش را که در کار جمع آوری بازیافت است روایت می کند.
«بودای بزرگ+» در سال ۲۰۱۷ در جشنواره های جهان بسیار محبوب بود و توانست جوایز متعددی را به دست آورد. موفقیت های فیلم در ابتدا از جشنواره فیلم تایپه جایی که در آن توانست برنده ۶ جایزه شود، آغاز شد. پس از آن در سال گذشته جایزه نتپک را از جشنواره تورنتو، ۵ جایزه اسب طلایی از جشنواره اسب طلایی تایوان و جایزه بهترین فیلم از سرزمین چین و تایوان را از جشنواره هنگ کنگ به دست آورد.
از فیلم های غیر داستانی هوآنگ مستندساز سابق که بیش تر برای لحن هجوآمیزش شناخته می شود، می توان به «بلوف زدن»، «تووالو» و «ابر» اشاره کرد. «ابر» مستندی تنها با ۵۵ نما، بدون دیالوگ، موسیقی و قهرمان است.
علامت + جلوی عنوان فیلم اشاره ای به گوشی های آیفون ندارد و برای آنکه از فیلم به عنوان بسط یافته فیلم کوتاه «بودای بزرگ» ساخته این کارگردان در سال ۲۰۱۴ یاد کند، قرار داده شده است.
کشور تایوان تاکنون ۳ بار با فیلم های «ضیافت عروسی»، «بخور، بنوش، مرد، زن» و «ببر خیزان، اژدهای پنهان» همگی ساخته آنگ لی نامزد جایزه اسکار شده است. از میان این فیلم ها تنها فیلم «ببر خیزان، اژدهای پنهان» توانسته جایزه اسکار را از آن خود کند.
برچسب ها
https://teater.ir/news/14891

