در اجرای ویژه نمایش این یک مستند است نوشته و کار عرفان خزعلی که با حضور هنرمندان و دست اندرکاران رشته های موسیقی، تجسمی و ادبیات برگزار شد، کارگردان این اثر نمایشی بر درک مخاطب به عنوان والاترین هدف گروه اجرایی تاکید و مدیر تماشاخانه سه نقطه نیز حمایت و توجه جدی به استعدادهای جوان تئاتر کشور را یکی از سیاست های اصلی این مرکز نمایشی عنوان کرد.


به گزارش پایگاه خبری تئاتر: در آیین اجرای ویژه هنرمندان رشته های تجسمی، موسیقی و ادبیات این نمایش که با حضور دست اندرکاران هنرهای یاد شده در سالن استاد خسرو شکیبایی سه نقطه برگزار شد، محمد حسن نجفی مدیر عامل این مرکز آموزشی و نمایشی با اظهار خرسندی از حضور هنرمندان، توجه جدی و حمایت از استعدادهای جوان در عرصه تئاتر کشور را یکی از سیاست ها و برنامه های اصلی تماشاخانه سه نقطه ذکر کرد و افزود: در این مرکز تلاش کرده ایم تا حمایت های ویژه ای از نسل جوان و مستعد تئاتر کشور داشته و زمینه مناسبی را برای بروز و ظهور این استعدادها فراهم سازیم. وی تاکید کرد: بر اساس همین سیاست تاکنون موفق به معرفی چهره های زیادی به دنیای سینما و تئاتر و تلویزیون شده ایم و بدون تردید این مسیر را با همه دشواری هایش ادامه خواهیم داد.
 

 عرفان خزاعلی کارگردان نمایش این یک مستند است نیز در ادامه در سخنان کوتاهی به فضای نمایش اشاره کرد و گفت: برخورد ما با نمایش ، برخوردی متفاوت  و چند زاویه ای از دیدگاه های هنر است .به عنوان مثال: هنر موسیقی ، هنرهای نمایشی ، هنر های تجسمی  و ادبیات که در ترکیبی باهم اثری را به مخاطب ارائه می دهند.وی افزود: در نمایش ما درک مخاطب والا ترین هدف قلمداد می شود و به همین علت تصمیم گرفتیم تا برای هر اجرا فیلتر قرارداده و فقط میزبان بیست تماشاگر شدیم.و این بیست نفر تجربه ای آوانگارد را در مکعبی با ما به اشتراک می گذارند.تجربه ای با درون مایه ی نمایشی و اسکلت بندی ادبی و تصویری تجسمی. خزاعلی ادامه داد:ما در این تجربه با اتفاقی مستند هم رو به رو می شویم وموزه ای از وسایلی مستند با تاریخچه ای دراماتیک را در اختیار مخاطبمان قرار می دهیم موزه ای از وسایلی که شاید در اطراف ما آدم ها همیشه ازآن  استفاده می کنند اما به ارزش ها و شخصیت آنها آگاه نیستند. من در این نمایش قراردادی با مخاطب خودم میبندم که لحظه ی بیرون رفتن از سالن در ذهنش دیگر معنای اشیاء تغییر کند.

 عواملی که در اجرای نمایش «این یک مستند است» همکاری می‌کنند عبارتند از: کارگردان و نویسنده عرفان خزاعلی، دستیار کارگردان قصه جلالی جعفری، بازیگردان و بازیگر: غزال عنقاگیر،پرفورمر و مسئول مستندات: یکتا طبیبی، نوازنده و مسئول موسیقی: آلین جوهرچی،کریتور: محمد باکویی، طراح صحنه و ساخت: فخرالدین سعادتزاده، عکاس مازیار صادقی، ارتباطات رسانه ای و اطلاع رسانی: روابط عمومی سه نقطه (ندا طهرانی- مصطفی محمودی) تبلیغات فضای مجازی: طراحان هنر ایرانیان.

نمایش «این یک مستند است» اثری از گروه «آبجکتیو» همه روزه تا هفتم مهرماه ساعت 20:30 با مدت زمان 60 دقیقه و بهای بلیت 20 هزار تومان در سالن استاد خسرو شکیبایی تماشاخانه سه نقطه واقع در میدان ولی عصر (عج)- بلوار کشاورز- بعد از تقاع فلسطین- خیابان کبکانیان- نبش کوچه مرتضی زاده به روی صحنه است



 

صفحه رسمی سایت خبری تئاتر در تلگرام

https://telegram.me/onlytheater



اخبار تئاتر

فائزه هاشمی به تماشای «هیپولیت» نشست

هنرمندان آلمانی در ایران کارگاه نمایش سایه‌ای برگزار کردند

پایان شانزدهمین جشنواره عروسکی با یادی از داوود رشیدی

تخفیف نمایش «عادل ها» به دانشجویان در هفته اول اجرا

باران کوثری با "بر اساس دوشسِ مَلفى" از ٢٣ شهريور در تئاتر مستقل تهران

حمید پورآذری: «کچلو» پر از انرژی و تصاویر دیدنی است

اعضای هیات بازبین جشنواره تئاتر کردی سقز انتخاب شدند

علی رفیعی: مدیرعامل بنیاد رودکی نه تئاتر می‌شناخت نه تئاتر می‌دید

پیام تسلیت مهدی شفیعی برای درگذشت داود رشیدی

عارف به تماشای نمایش «شمس پرنده» نشست

معرفی گروه‌های بخش تئاتر شورایی جشنواره «تئاتر شهر»

آغاز پیش فروش نمایش «زنانی که به بزها خیره شدند»

اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های اروپا و امریکا مخاطبان «ایوانف» می‌شوند

پیام لاریان با «پرسه های موازی» در تالار مولوی

جشنواره شهروند لاهيجان مي تواند در جذب توريسم ثمربخش باشد

«زندگی برای زندگی» در تالار محراب اجرا می‌شود

طرح «خانواده+تئاتر» در مرکز تئاتر مولوی

یک تئاتر از ایران در نیویورک به روی صحنه می‌رود

معرفی داوران بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر