«آخرین بار کی سحر را دیدی؟» به کارگردانی فرزاد موتمن در فرهنگسرای ارسباران نقد و بررسی می شود.
ژروم بارون معتقد است اگر فیلمسازهای ایرانی قصد دارند موفق شوند، نباید از آثار عباس کیارستمی، امیر نادری، بهرام بیضایی و اصغر فرهادی کپی کنند.
نخستین جشنواره بین المللی تئاتر الف که با رویکرد صلح جهانی برگزار می شود، بخش مسابقه عکس و پوستر این دوره از جشنواره را با موضوع «اقوام با رویکرد صلح در فرهنگ و آیین» برگزار می کند
ارمغان بهداروند در یاداشتی که پس از دیدن نمایش آوانتاژ نوشته از بمباران 4 آذر 1365 اندیمشک و شهدای آن واقعه یاد کرده است.
دومین دوره«جلسات کارتون تهران» با نمایش و بررسی انیمیشنهای ایرانی پذیرفتهشده در جشنواره جهانی انسی 2018 در روز پنجشنبه نوزدهم مهرماه در پلتفرم داربست برگزار میشود.
نمایشهای «مزامزا» به کارگردانی سیروس همتی و «در ستایش تئاتر» به کارگردانی مشترک الهام کردا، پانتهآ پناهیها و صابر ابر شامگاه جمعه 13 مهرماه با استقبال قابلتوجه مخاطبان و هنرمندان به صحنه رفتند
جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم آنتالیا به فیلم سینمایی سه رخ ساخته جعفر پناهی اهدا شد.
کارگردان فیلم سینمایی «شعلهور» با بیان اینکه به نفروش بودن فیلمش واقف بوده است، گفت: چرا باید از روی دست هم دائم فیلم کپکزده بسازیم؟! این حاصل کمهوشی، خنگی و ناکاربلدی افراد است.
مهدی کرمپور کارگردان فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه» در واکنش به انتقادها از فیلمش نوشت: هیچ اثر هنرى در جهان براى همه ساخته نمىشود و طبعاً دیدن هیچ فیلمى اجبارى نیست.
جایزه معتبر داگلاس سیرک در هامبورگ آلمان به جعفر پناهی اهدا شد.پیش از این مجید مجیدی این جایزه را دریافت کرده بود
فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» با نام بین المللی ( رونا مادر عظیم ) با هنرمندی محسن تنابنده در نقش یک مهاجر افغانستانی در ایران به اسکار معرفی شد.
سینمای ایران با موفقیت ۸.۶۹ درصدی از ۲۳ حضور خود در شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار، در رتبه چهارم موفقترین کشورها در تاریخ ۷۰ ساله این جایزه قرار داد.
تدوین فیلم کمدی «رحمان ۱۴۰۰» با بازی محمدرضا گلزار و مهران مدیری به نیمه رسید.
بن افلک که ۴۰ روز پیش برای بار سوم در مرکز بازپروری ترک اعتیاد به الکل بستری شده بود، از تلاش دائمی خود برای گذر از این بحران خبر داده و از حمایت خانواده و دوستدارانش تشکر کرد.
هیات مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران خواستار توجه بیشتر مسئولان و رسانه ها به شانس حضور مستند «بَرد» از ایران در اسکار شد.
ابراهیم فروزش، مرضیه برومند، مسعود کرامتی، عزیزالله حاجی مشهدی و آنتونیا شرکاء به بررسی چهل سال سینمای کودک ایران میپردازند.
تدوین فیلم سینمایی «دختر شیطان» به کارگردانی قربان محمدپور به پایان رسید.
نمایش «سیم و سرمه» از هشت تا 20 مهر، هر روز در دو نوبت 18 و 20 در سالن سایه تئاترشهر روی صحنه میرود. سیما شُکری و میثم غنیزاده بازیگران نمایش و گروه تهران الف، کیمیا صرافی و شیوا احمدیسپهر، اجرای زنده موسیقی خاص این نمایش را بر عهده دارند. در ادامه، گفتاری بلند را میخوانید به قلم دکتر «ناهید توسلی»، دکترای فرهنگ و زبانهای باستانی، نویسنده، پژوهشگر و کنشگر حقوق زنان، درباره نمایش «سیم و سرمه».
پارسا پیروزفر «ژان والژان» بینوایان خواهد بود، همچنین پیشتر گفته شده بود پریناز ایزدیار، پارسا پیروزفر و هوتن شکیبا هم در این نمایش به ایفای نقش میپردازند. شنیدهها حاکی از این است که پریناز ایزدیار در نقش فانتین-مادر کوزت، سحر دولتشاهی در نقش خانم تناردیه، هوتن شکیبا در نقش آقای تناردیه، ستاره پسیانی در نقش کوزت و نوید محمدزاده در نقش ژاور نمایش «بینوایان» به ایفای نقش میپردازند. منبع
«شاباشخوان»، به کارگردانی رضا عربی، یک تئاتر لطیف و انسانی است. صحنه کوچک است و بازیگران در سه ضلع یک مربع نشستهاند. شخصیت اصلی نمایش در میانه نشسته است. این صحنهآرایی، یکی از عوامل لطافت است. در این طراحی هیچگونه خودنمایی وجود ندارد. پرهیز از خودنمایی تا پایان نمایش ادامه دارد. موسیقی زنده، بازیها، ریتم نمایش و حرکتها همه درهمتنیده و به یک کلیت نمایشی تبدیل شدهاند. هیچیک از عوامل بر دیگری برتری ندارد. هرکس تجربه و درک خود را از جهان بازمیگوید. تا اینجا نمایش یک کار موفق و دوستداشتنی است؛ یک تجربه خوب 60دقیقهای از هنر نمایش.