پوستر فیلم کوتاه «باران برای تو میبارد» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمدمهدی دلخواسته منتشر شد.
دومین پوستر فیلم سینمایی «زهرمار» ساخته جواد رضویان منتشر شد.
اقتباس سینمایی از کتاب جدید اما منتشرنشده نویسنده «من پیش از تو» توسط کارگردان «ماما میا! دوباره شروع کنیم» به سینما میآید.
بهنام احمدی نمایش «لولیتا نسخهی ۱۲» را از ۲۶ تیر در تماشاخانه سپند روی صحنه میبرد؛ اجرایی که بعد از ۱۲ بار بازنویسی نمایشنامه «لولیتا» شکل گرفته است.
کارگردان نمایش فیزیکال «بیگانگی» از حضور این اثر نمایشی در جشنواره تئاتر پانتومیم ارمنستان در مردادماه خبر داد.
مهلت ارسال فیلم آثار به دبیرخانه جشنواره تئاتر آرخه تا ۸ تیرماه ۹۸ تمدید شد.
روز گذشته این مجموعه میزبان محمدجواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، محمدجواد رشیدی (معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۱۱)، علیاصغر طاهری (شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱) و خبرنگاران تئاتر بود که درباره مسائل مختلفی مانند وضعیت مجموعه تئاترشهر، پهنه رودکی و سالنهای خصوصی صحبت کردند.
شنبه شب گذشته، یکم تیرماه خانه تئاتر میزبان اهالی رادیو و دوستداران صدرالدین شجره بود.
کانون تئاتر دینی اداره کل هنرهای نمایشی فراخوان نهمین دوره تئاتر صاحبدلان را منتشر کرد.
تازهترین اثر حسین کیانی در دوشنبههای نقد کانون ملی منتقدان تئاتر ایران بررسی میشود.
مراسم تکریم و معارفه مدیر جدید و پیشین هماهنگی تئاتر استانهای اداره کل هنرهای نمایشی ظهر روز گذشته، شنبه اول تیر برگزار شد.
پوستر نمایش «نان» به نویسندگی و کارگردانی نصیر ملکی جو، با طراحی کمال کچوئیان رونمایی شد.
با افزایش حجم تعداد آثار ترجمه شده در دهه اخیر، سیاستهایی هم برای آن تعریف شد و تاحدودی خطومشی پیدا کرد. مثلا برخی مترجمان مصمم شدند سراغ آثار و نویسندگان توانایی بروند که بنا به دلالیل جغرافیاییشان یا سیاسی و اجتماعیشان هنوز شهره نشدهاند. بهعنوان نمونه نشر «نِی» در مجموعه «دورتادور دنیا» سیاستش را بر این گذاشت که توجه ویژهای بر این گونه متون داشته باشد. همچنین نشر «بیدگل» مجموعه آثاری را از این قبیل به دست انتشار گرفت.
حضور محمدرضا گلزار در «ما همه با هم هستیم» و «رحمان ۱۴۰۰» که هر دو در بهار امسال روی پرده رفتهاند، حاشیههایی برای او به وجود آورد. سرمایهگذار هر دوی این فیلمها و همچنین برنامه تلویزیونی «برنده باش» که مجری آن گلزار بود، سجاد خواجهعلیجانی، مرد حاشیهای و مرموز این روزها در سینمای ایران است. چند روز پیش رضا میرکریمی، تهیهکننده «ما همه با هم هستیم» اعلام کرد که سرمایهگذار 10 فیلم امسال همین شخص بود در حالی که تنها نام سه مورد از این فیلمها مشخص شده است.
آیا عباس کیارستمی همانگونه که در فیلمسازی و عکاسی، هنرمندی یکه و بزرگ بود، در هایکوسرایی و شاعری هم، توانمند و اثرگذار بود؟ سیروس نوذری، هایکوسرای مشهور شیرازی و پژهشگر هایکو در سالروز تولد کیارستمی، به این سوال و البته سوالات دیگر ایبنا پاسخ میدهد.
دریافت کنندگان ستاره در پیادهرو مشاهیر هالیوود در سال ۲۰۲۰ معرفی شدند. در این لیست، اندی مددیان خواننده موسیقی پاپ نیز به چشم می خورد
کارگاه آموزش اصول نمایشنامهنویسی کودکان در فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود.
عباس کیارستمی در فیلمهایش کمتر به سراغ بازیگران چهره رفته بود و شاید وجه تمایز آثارش نسبت به سایر کارگردانان همین بود، اما کمتر شده او را از نگاه بازیگران فیلمهایش بشناسیم، از محمدعلی کشاورز تا مهناز افشار و ژولیت بینوش.
تصویری متفاوت از عباس کیارستمی را در اردوگاه پناهندگان فلسطینی یرموک در جنوب دمشق ببینید. این تصویر را فجر یعقوب مستندساز عرب ساکن سوئد به اشتراک گذاشته است.
قباد شیوا، گرافیست پیشکسوت و مدرس دانشگاه، زشتترین پوسترها در ایران را پوسترهای سینمایی دانست و گفت: این یک معضل در سینمای ایران است که کارهای تبلیغاتی به دست افرادی بنجل افتاده است و اهالی سینما هم از آنها استقبال هم میکنند.