محسن امیریوسفی معتقد است: ورود دیجیتال به سینمای ایران و کشمکش بین این پدیده نوظهور با سینمای آنالوگ نشان دهنده برتری و پیروزی اندیشه بر ابزار بود که نگاه عادلانهتری را به سینمای ایران وارد کرد تا جایی که سینما از انحصار سرمایه خارج شد و در دسترس اندیشه قرار گرفت.
یکی از اصلی ترین گزینه ها برای تفریح خانوادهها در روزهای آخر هفته، سینما بود و بس. پنج شنبه و جمعه، دم درِ سینماها صف می بستند تا ساعتی فارغ از غم دنیا لم بدهند جلوی پرده نقره ای و بخندند، گریه کنند و حتی بترسند. برای خیلی های شان فرقی نداشت فیلم روی پرده، درام است یا کمدی، فقط می خواستند دور هم بنشینند و فیلمی ببینند. برای «سینمارو»های حرفهای، داستان اما فرق داشت، سینما یک عشق بود، روزها و شاید ماه ها انتظار می کشیدند فیلمی روی پرده بیاید که در موردش نقدها خوانده اند و شنیده اند. اصلا اعتیاد پیدا کرده بودند به سالن های تاریک سینما و تجربه رقص نگاتیوها روی پرده ای بزرگ با صدایی که در هیچ تلویزیون و باند و بلندگویی پیدا نمی شد و نمی شود. حالا اما شرایط کمی متفاوت از گذشته است. قیمت بلیت ها در سال 1397 بالا رفت و از طرف دیگر مشکلات اقتصادی، سفره مردم را کوچک کرد؛ اتفاقی که در وهله اول کالاهای فرهنگی را از سبد خانوار حذف می کند و بالطبع سینما می رود در انتهای لیست خانواده ها.
علیاکبر علیزاد میگوید: هنری که خود را مطابق با انتظارات تماشاگر تقلیل میدهد، غالبا اخته و بیشکل است. امروز مشکل اصلی در هنرهایی نیست که درصدد جذب توده مردم هستند بلکه نسبت به هنرهایی است که دقیقا طبقهای الیت از تماشاگران را خطاب قرار میدهد.
فیلم مستند «محکوم به اعدام» به کارگردانی احمد جلیلی جهرمی در شصت و یکمین دوره جشنواره لایپزیک آلمان رقابت می کند.
هیات مدیره کانون ملی منتقدان تئاتر ایران در بیانیه ای بر ضرورت برآورده شدن سهم دولت در حمایت از تئاتر خصوصی تاکید کرد.
احمد یوسفزاده نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» پس از ادعای علیرضا رئیسان مبنی انحصار تصویری فیلم سینمایی «۲۳ نفر» جوابیهای را خطاب به وی منتشر کرد.
هیات انتخاب آثار بخش مستند سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران معرفی شد.
برنامه این هفته کانون فیلم «سینماحقیقت» به نمایش و نقد ۲ فیلم مستند منوچهر مشیری با عناوین «شناسای سخن» و «نادره کار» اختصاص یافته است.
مدیران بخش های عکس و پوستر آزاد جشنواره بین المللی تئاتر الف که با رویکرد صلح جهانی از 27 آبان تا 4 آذر در شهر تبریز برگزار می شود، معرفی شدند.
در دوازدهمین دوره جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت»، آثار برگزیده مستندسازان کشورهای آلمانیزبان به نمایش گذاشته میشود.
حمید نعمت الله و لیلا حاتمی در فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» با هم همکاری می کنند.
منصور لشکری قوچانی می گوید وضعیت تولید در سینمای ایرانی به سمتی هدایت شده که سرمایهگذاران فقط به تولید فیلم های کمدی ورود می کنند و این باعث از بین رفتن دیگر ژانرها شده است.
برندگان بیست و سومین جشنواره فیلم بوسان مشخص شدند و فیلم «رونا، مادر عظیم» به کارگردانی جمشید محمودی جایزه بخش تازهتاسیس «کیم جی سئوک» را از آن خود کرد.
فراخوان بخش «به علاوه ی فجر»، از سوی دبیرخانه ی سی و هفتمین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر منتشر شد.
دور دوم اجراهای نمایش «آنالیز» به نویسندگی عدالت فرزانه و طراحی و کارگردانی امید اسدی از روز دوشنبه ۲۳ مهر در تماشاخانه «ایران تماشا» روی صحنه میرود.
شورای صنفی تئاتر به منظور ارزیابی کارشناسانه قیمت بلیت نمایش ها و درجه بندی سالن های خصوصی تئاتر شکل می گیرد.
با پایان یافتن دوران ریاست محمدمهدی حیدریان بر سازمان سینمایی، گزینههای مختلفی برای جانشینی حیدیرانی مطرح شده است: مهدی شفیعی، محمود اربابی، محمد احسانی و رمضانعلی حیدری خلیلی.
فیلم سینمایی «خرها آدم نمی شوند» مقابل دوربین رفت.
افروز فروزند نمایش «حریق» را با شیوه کارگاهی و تجربی آبان سال جاری در تماشاخانه ایراشهر اجرا میکند.
شورای مرکزی جدید انجمن صدابرداران و صداگذاران سینمای ایران انتخاب شد.