وی افزود: ضرورت برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر برای آن است تا مردم، به تماشای آثار تولید شده بنشینند.
نادری با اشاره به جایگاه تئاتر در توسعه فرهنگی کشور و ضرورت حضور مردم در سالنهای نمایش، گفت: تئاتر با تماشاگر معنا مییابد و تئاتر زمانی میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد که هم با مردم همراه شود و هم سالن اختصاصی برای خود داشته باشد.
وی با اعلام اینکه جشنواره های استانی در استان های مختلف با تغییراتی نسبت به دوره های قبلی برگزار می شوند، گفت: امسال و در پی سیاست های اداره کل هنرهای نمایشی و نظر دبیر محترم جشنواره فجر ، نمایشهای برگزیده استانها به صورت زنده مورد بازبینی و ارزیابی قرار میگیرند.
مدیر هماهنگی تئاتر استانهای اداره کل هنرهای نمایشی، تصریح کرد: با اعلام هیئت داوران و معرفی نمایشهای برگزیده جشنواره های تئاتر استانهای کشور به اداره کل هنرهای نمایشی، بر اساس برنامه و متناسب با زمان برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر استانی، هیاتی به نمایندگی از ستاد جشنواره تئاتر فجر ، چند روز پس از برگزاری مراسم اختتامیه در استانها حضور یافته و نمایش های برگزیده را به صورت زنده مورد ارزیابی و بازبینی قرار میدهند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر در بخشهای مختلف، گفت: بخشی از این جشنواره در استانهای متقاضی برگزار میشود.
نادری با اعلام اینکه جشنواره فجر استانی، برای از بین بردن رقابت و تجدید رفاقتهای تئاتریهای کشور برگزار میشود، اظهار داشت: جشنواره های فجر استانی در ماههای آذر و دی در استانهای متقاضی به صورت غیر رقابتی و با حضور گروههای منتخب استانها ، اجرا میشود.
او با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای نمایشی استان اردبیل، گفت: امیدواریم استان اردبیل هم یکی از استانهای برگزارکننده این رویداد تئاتری در سال جاری باشد.