آندری کونچالوفسکی کارگردان سرشناس روسی از مردم خواسته است تا فیلم جدیدش را در سکوت و با توجه ویژه تماشا کنند.

پایگاه خبری تئاتر: آندری کونچالوفسکی کارگردان روسی فیلم «گناه» که اولین اکران جهانی‌اش را شنبه در رویداد اختتامیه جشنواره فیلم رم ۲۰۱۹ تجربه کرد، از مخاطبان این فیلم خواست تا بدون خوردن پاپ کورن، به تماشای فیلم بنشینند تا بتوانند بشنوند که چه دیالوگ‌هایی روی صحنه رد و بدل می‌شود.

کونچالوفسکی ۸۲ ساله افزود: من واقعا برای تماشاگران پاپ کورن خور بلاک‌باسترهای هالیوودی غم می‌خورم زیرا لذت‌های دیگر را نمی‌شناسند اما از مردمی که برای تماشای این فیلم می‌آیند درخواست می‌کنم بدون پاپ کورن بیایند. این یک فیلم بسیار آرام است.

وی افزود: وقتی سال ۲۰۱۰ فیلم «فندق‌شکن» را می‌ساختم، تهیه کننده آمریکایی من تاکید داشت که صدای زمینه فیلم بلندتر باشد و می‌گفت مردم قادر نیستند دیالوگ‌ها را بشنوند زیرا پاپ کورن می‌جوند.

«گناه» با تمرکز بر زندگی میکل‌آنجلو بوناروتی نقاش و مجسمه‌ساز مشهور ایتالیایی قرن شانزدهم ساخته شده است اما یک فیلم زندگینامه‌ای معمولی و سنتی نیست.

آندری کونچالوفسکی کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس آمریکایی- روسی که از سابقه همکاری با آندری تارکوفسکی برخوردار است، ادامه داد: پنجاه سال پیش که با آندری تارکوفسکی فیلمنامه «آندری روبلوف» را نوشتم که فیلمی درباره یک هنرمند قرون وسطایی است در آن او هرگز حتی یک نماد هم به تصویر نمی‌کشد. آن فیلم هم یک زندگینامه سنتی نبود، داستان عاشقانه هم نداشت، فقط چیستانی از زندگی آن هنرمند بود که در پایان فیلم آثارش نشان داده می‌شد. فیلم «گناه» هم یادآور آن فیلم است و به نوعی می‌تواند ادامه «آندری روبلوف» محسوب شود.

کونچالوفسکی که برای فیلم‌های «شب‌های سفید پستچی» و «بهشت» شیر نقره‌ای بهترین کارگردان جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز را دریافت کرده، تاکید کرد که تهیه بودجه ۱۸.۸ میلیون دلاری برای ساخت این پروژه که در دوره رنسانس می‌گذرد، خیلی سخت بود.

وی گفت: خیلی خوش‌شانس بودم. درست مثل میکل‌آنجلو که لورنزو را داشت که حامی مالی وی باشد و من هم با حمایت بنیاد آلیشر عثمانوف (سرمایه‌دار روسی) که از هنر و ورزش حمایت می‌کند، توانستم ۷۰ درصد بودجه ساخت این فیلم را تامین کنم.

بقیه بودجه ساخت فیلم از سوی وزارت فرهنگ روسیه و تهیه‌کنندگان ایتالیایی فیلم تامین شد.

کونچالوفسکی سازنده فیلم‌هایی چون «هر کس سینمای خودش»، «خانه احمق‌ها»، «لومیر و شرکا»، «تانگو و کش» و «قطار فرار» است.