پخش‌کنده فیلم «خروج» با بیان اینکه سازندگان این اثر با اکران آنلاین ریسک بزرگی را انجام می‌ دهند، گفت: امیدوارم این اتفاق شروع ‌کننده مسیری برای آینده باشد تا فیلم‌های دیگری که در نوبت اکران هستند بویژه آن‌هایی که ممکن است روی پرده فروش بالایی نداشته باشند از این طریق عرضه شوند.

پایگاه خبری تئاتر: علی سرتیپی درباره اکران آنلاین فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا با تاکید  بر اینکه فیلم اکران آنلاین می‌شود که متفاوت از نمایش خانگی در VOD است، درباره چنین تصمیمی بیان کرد: با توجه به وضعیت سینما و تعطیلی‌های اخیر که تولید فیلم را هم با مشکل مواجه کرده و سرمایه‌های تولید بلاتکلیف مانده‌اند، سازمان اوج، شخص آقای حاتمی‌کیا و همین طور ما به عنوان پخش‌کننده پذیرفتیم این کار شروع شود تا دست‌کم باری از اکران سینماها کم شود.

او ادامه داد: مهم‌ترین دلیل برای انجام این اکران آنلاین این بود که حداقل دو سه ماه طلایی سینما را از دست داده و خواهیم داد و چنین کاری را هم نمی‌شود با یک فیلم معمولی انجام داد، یعنی اکران آنلاین باید با یک فیلم خوب شروع شود تا بتوان بر آوردی روی آن انجام داد. از آنجا که فیلم «خروج» اثری خوب و مطرح در جشنواره بود، به لحاظ فروش می توانستیم با این مدل اکران روی آن حساب کنیم به همین دلیل در شرایط فعلی این تصمیم را گرفتیم و امیدواریم سالن‌ها که باز شدند شرایطی به وجود آید تا باز هم از این فضا بتوان استفاده کرد چرا که همیشه با این مشکل مواجه بودیم که برخی فیلم‌ها برای اکران روی پرده سینما ساخته نشده‌اند و بهتر است در شکل‌های دیگری از نمایش، اکران شوند.

وی در پاسخ به اینکه اکران آنلاین فیلم «خروج»پیشنهاد چه کسی بوده؟ گفت: بیشتر پیشنهاد سازمان اوج بود و ما هم در جهت تسهیل قضایا موافقت و همراهی کردیم.

سرتیپی که مدیر پردیس‌های سینمایی ایران مال و کورش نیز هست، در پاسخ به اینکه اگر از موضع یک سینمادار این ماجرا را ببیند چه تحلیلی نسبت به آن خواهد داشت؟ بیان کرد: اگر این روند ادامه‌دار شود حتما در طولانی‌مدت برای سینمادارها مشکل به وجود خواهد آمد، اما الان با توجه به شرایط خاصی که وجود دارد و نمی‌دانیم تا چه زمانی تعطیلی سالن‌ها ادامه دارد و شرایط چه وقت عادی خواهد شد، چاره دیگری نیست چون این را خوب می‌دانیم که در حال مواجه شدن با انباشت تعداد زیادی فیلم هستیم به همین دلیل بیشتر به این فکر می‌کنیم که اگر می شود چرخه تولید را سریعتر برگردانیم  چون کلیت سینما در حال حاضر از سالن خیلی مهم‌تر است.

این تهیه‌کننده سینما در پاسخ به اینکه اگر خودش تهیه کننده و سرمایه‌گذار فیلم «خروج» بود حاضر به اکران آنلاین آن می‌شد؟ گفت: تهیه‌کننده و کارگردان این فیلم ریسک بزرگی را انجام می‌دهند و در واقع خط شکنی می‌کنند و اگر من بودم شاید واقعاً جرات انجام این کار را نداشتم ولی از اینکه دوستان اینطور خط شکنی کردند امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم. این کار هم معایبی دارد و هم مزایایی. یک خوبی آن در شرایط فعلی این است که چرخش مالی تولید را از این حالت فریز شده می‌تواند در بیاورد و دیگر اینکه فشار فیلم‌های در اکران مانده را می‌تواند کم کند.

او افزود: چنین روشی در بسیاری از کشورهای دنیا انجام می‌شود و سالن‌سازی هم در کنارش ادامه دارد. ما بعد از این اکران آنلاین امکان اکران روی پرده سینما را هم داریم همانطور که در دیگر نقاط دنیا رخ می‌ دهد، ولی با این حال امیدواریم علاقه‌مندان نسخه قانونی را از طریق همین اکران آنلاین ببینند چرا که این کار برای چرخش صنعت سینما می‌افتد.


منبع: خبرگزاری ایسنا