او ادامه داد: «موضوع محوری این جلسه، بررسی فضای کلی تئاتر بود که نیازمند برنامهریزیهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است. البته باید به نوعی برنامه ریزی شود که امکان اجرایی شدن پیدا کند.»
این هنرمند با اشاره به تشکیل شورای مشورتی اظهار کرد: «این شورا که امکان اضافه شدن دو هنرمند دیگر به آن نیز وجود دارد، باید به صورت مستمر تشکیل جلسه بدهد. بر این اساس، در فاصله زمانی مشخص، گزارش کاملی از سوی شورا به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه میشود، تا بتواند مسیر خود را به درستی طی کند.»
مدیر عامل خانه تئاتر افزود: «امیدواریم این مسئله به نقطه مورد نظر برسد تا بتوانیم برنامهریزی برای امور مالی و بسیاری مسائل دیگر داشته باشیم. همچنین در این زمینه باید بتوانیم از مسوولان، نهادها، مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس، موارد مورد نظر را پیگیری کنیم. این روند، یک حرکت جمعی از طرف خود اهالی تئاتر است. از سوی دیگر به عنوان مدیر عامل خانه تئاتر، صحبتهایی با وزیر داشتم تا بتوانیم به زودی جلسهای با ایشان در خانه تئاتر داشته باشیم.»
ایرج راد در ادامه سخنانش با اشاره به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر گفت: «نمیتوان تنها با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره تئاتر فجر به فکر افتاد که میخواهیم چگونه آن را برگزار یا چه شخصی را به عنوان دبیر معرفی کنیم. ما نیازمند آن هستیم برای این رویداد بزرگ تئاتری، سیاستگذاری کلان، برنامه راهبردی بلند مدت، تشکیلات دائمی و بودجه مشخص داشته باشیم.»
او تاکید کرد: «در نشست برگزار شده، یکی از پیشنهادات شورای مشورتی به جناب وزیر و دیگر مدیران، ایجاد امکانی برای حضور هرچه بیشتر هنرمندان استانهای مختلف و استعدادیابی در جشنواره تئاتر فجر بود تا با شناسایی و معرفی آنان، امکانات بهتری در اختیارشان قرار گیرد.»
سی و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری اردشیر صالحپور از یکم تا 12 بهمنماه برگزار میشود.