سایت خبری تئاتر: استاد حاج فیروز رستمی در سال 1319 شمسی در ارمغانخانه چشم به جهان گشود و از سن شش سالگی در کنار پدرش مرحوم خود میرزا قهرمان، هنر تعزیه را فراگرفت و از محضر اساتید بنام تعزیه از جمله میرزا حسین، میرزا رزاق، کربلایی بهار، میرزا رجب زنجانی تجارب زیادی کسب کرد.
این استاد تعزیه که از بانیان اصلی تکیه حسینی اعظم ارمغانخانه بود، مسوولیت تعزیه گردانی مراسم تعزیه این مکان مقدس را نیز برعهده داشت و همچنین تعداد 145 مجلس تعزیه را از حفظ و مسلط به اجرای آنها بود.
فیروز رستمی با وجود آنکه در کودکی و نوجوانی نقش حضرت سکینه را ایفا کرده بود اما در دهههای گذشته لباس شمر بر تن میکرد و شمرخوان بود.
تکیه حسینی اعظم ارمغانخانه یکی از بزرگترین تکیههای تاریخی کشور محسوب میشود که اجرای مراسم تعزیه در این مکان به همت میراث فرهنگی استان زنجان و با استفاده از نسخی که مرحوم حاج فیروز در اختیار میراث فرهنگی کشور قرار داده بود در سال 1389 در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت ملی رسید.
قدمت اجرای تعزیه در ارمغانخانه به بیش از 400 سال پیش میرسد.
ارمغانخانه که در 36 کیلومتری غرب شهر زنجان قرار دارد، در سال 89 در نقشه تقسیمات جغرافیای کشور از روستا به شهر ارتقا یافت.
از افتخارات استاد حاج فیروز رستمی دریافت لوح تقدیر و جایزه ویژه پیشکسوتی تعزیه از رییس جمهور وقت و همچنین معاون رییس جمهور در مراسم ثبت جهانی تعزیه در سال 89 بوده است.
پیکر آن مرحوم پس از وداع با تکیه حسینی اعظم ارمغانخانه روز شنبه در مزار پایین زنجان آرام گرفت.
انتشار فراخوان اجرای عمومی در تالار سایه تئاتر شهر
«عشق،درام،رام» روی صحنه می رود
«دومینو» در سالن استاد انتظامی به صحنه میرود
پیام نوروزی مدیرکل هنرهای نمایشی
اعلام نتایج بازبینی بخش مناطق جشنواره تئاتر دانشگاهی
اجرای «همه چیز میگذره تو نمیگذری» پس از 6 سال
«چیزی یادم نمیاد» به روی صحنه می رود
دبیر اجرایی جشنواره تئاتر خیابانی مریوان معرفی شد
فراخوان جشنواره کانون نمایشگران تئاتر خیابانی منتشر شدژ
«عمو نوروز با حاجی فیروز» به سنگلج می رود
چه کسانی در تئاتر شهر امکان اجرا دارند