این سریالها آخر و عاقبت ندارند!
مخاطبان مجموعه های شبکه نمایش خانگی در چند سال اخیر شاهد ناتمام ماندن چند سریال بودهاند؛ سریالهایی که بابت تماشای هر قسمت از آن پول پرداخت کردند و بازیگران و کارگردانان اسم و رسم داری هم پشت کار بودند، اما از نیمه های کار با بدعهدی سازندگان رو به رو شدند و بر اعتمادی شان به این مدیوم اضافه شد.
۱۰ خوانندهای که بازیگر شدند
عطش حضور، مقابل دوربین فیلمبرداری و دیده شدن بر روی پرده عریض سینما، از قدیمالایام، مورد توجه بسیاری از خوانندگان در سراسر جهان بوده است، این کشش در ایران نیز پس از دورهای توقف، طی دهههای اخیر پای چندین خواننده مطرح را به آثار سینمایی کشیده است.
۸۰ درصد بلیتفروشی برای یک پلتفرم
توسعه سامانههای فروش اینترنتی بلیت سینماها، یکی از سیاستهایی بود که در دولت گذشته دنبال شد؛ پیرو این سیاست، قرار بر این بود که انحصار از سینماتیکت بهعنوان تنها مجرای خرید اینترنتی بلیت سینماها برداشته شده و مخاطب بتواند فرآیند خرید بلیت را از درگاههای اینترنتی مختلف انجام دهد.
فائقه آتشین و ادعاهایی که راست و دروغشان معلوم نیست
پس از ادعاهایی که فائقه آتشین (گوگوش) در مصاحبه با هما سرشار مطرح کرد، افراد زیادی از جمله محمود قربانی، مهرداد آسمانی و پولاد کیمیایی به آنچه او گفت واکنش نشان دادند و حرفهایش را دروغ دانستند.
معادله چندمجهولی «تئاتر» در سال ۱۴۰۱
تئاتر ایران سال ۱۴۰۱ را با تغییر در بدنه معاونت هنری وزارت ارشاد آغاز کرد و انتظار میرفت شرایط برای تئاتر ایران در دولت جدید بهبود پیدا کند اما اتفاقات به گونهای دیگر رقم خورده است.
درباره فیلمهایی که نه توقیف شدهاند و نه اکران/ برزخیهای سینمای ایران
در تمام این سالها آنقدر فهرست فیلمهای توقیفشده یا آثار که بنا به دلایل سیاسی یا اجتماعی نمیتوانند فیلم خود را منتشر کنند، مورد بازتاب خبری قرار گرفته است که حواسها از فیلمهای سالمی که نتوانستهاند در یک شرایط نرمال و عادی فیلم خود را روی پرده بفرستند، پرت شده است.
رضا رویگری و قصه تلخ چهرهها در آسایشگاه
ویدیو منتشر شده از حرفهای تلخ رضا رویگری در آسایشگاه کهریزک خاطرهی چند همکار دیگر او مثل مهری مهرنیا و ثریا حکمت را زنده میکند که سالها قبل از بودن در آسایشگاه سالمندان یا مشکلات مالی گلهمند بودند.
فعلا 18 فیلم مجوز گرفتهاند
عدهای از هنرمندان معتقد هستند در بیش از 40 سال گذشته، به تمام قواعد و موارد عرف و شرع نظام واقف شده و دیگر میدانند که چه مواردی را در فیلمنامههایشان لحاظ کنند تا بتوانند فیلمی بسازند که نیاز به جرح و تعدیل چندانی نداشته باشد.
قاچاقچیان عشق فیلم مشغول کارند!
پرفروشترین فیلم اکران نوروزی سینماها- که با گذشت بیش از یک ماه از آغاز نمایش عمومیاش همچنان بیشتر و بهتر از دیگر فیلمهای روی پرده میفروخت- که با انتشارش در فضای مجازی یکبار دیگر زنگ خطر قاچاق فیلمهای روی پرده را بهصدا درآورد.
مروری بر تاثیر دولتها در گسترش تئاتر و آموزههایی برای دولتمردانِ ما
از زمان ورود گروه تئاتر خورشید به کارتوشری، این محل به یکی از مراکز مهم تئاتری پاریس تبدیل شده و چند گروه دیگر نیز به آنجا آمدهاند. این محل تاکنون چهار گروه تئاتری دیگر را در خود جای داده است. پرسش این است که آیا مدیران یکبار به فراهم آوردن چنین امکاناتی برای گروههای تئاتر ایرانی اندیشیدهاند؟ حتی در خیال!
۶۰ سال کشاکش تئاتر در برابر شبهتئاتر
شکاف میان تئاتر دولتی و تئاتر آرمانگرا؛ و همچنین تئاتر عامهپسند و نخبهپسند، آنچنان زیاد شده که نمیشود به راحتی درباره کلیت تئاتر ایران صحبت کرد.
مخاطبان سینمای ایران چگونه «نصف» شد؟ / فیلمهای میلیاردی اما ناکام
طبق آمارهای رسمی ثبتشده در سمفا، آمار مخاطبان سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۱ نسبت به نوروز ۹۸ و پیش از بحران کرونا، افت ۵۰ درصدی داشته است؛ دلیل این افت مخاطب چه بوده است؟
پنج چهره خبرساز «سینمای ۱۴۰۰»/آنها که درخشیدند و آنکه ناکام ماند
محمد خزاعی، هادی حجازیفر، پژمان جمشیدی، اصغر فرهادی و مسعود اطیابی را میتوان پنج چهره موثر و خبرساز سینمای ایران در سال گذشته دانست.
گیشه نوروز ۱۴۰۱ پایینتر از پاییز ۱۴۰۰/ افزایش قیمت بلیت به فروش فیلمها کمک نکرد؟
مقایسه میزان فروش هفته اول فیلمهای اکران نوروز ۱۴۰۱ با فیلمهای پاییز ۱۴۰۰، نشان از کاهش شمار تماشاگران و حتی رقم فروش دارد.
قصه تکراری سوتی در تلویزیون | همیشه پای یک مجری در میان است؟
این روزها خیلی میشنویم که یک مجری یا یک مهمان در برنامهای تلویزیونی؛ «سوتی» داده است! اما معنی و مفهوم سوتی چیست و چه کسی در این میان مقصر است؟
نگاهی به سریالها و برنامههای ناموفق تلویزیون در سال 1400/ مخاطب هست اما کم است...
اگرچه تولید برنامه در وضعیت کرونایی سخت شده بود، اما اوضاع در سال 1400 نسبتبه 99 بهتر شد. رسانه ملی توانست از این مرحله عبور کند و تولیداتش را بیش از سال قبلش کند.
سال ۱۴۰۰، سال ناکامی سریالهای شبکه نمایش خانگی
دیگر چند سالی است که تماشای سریال.های شبکه نمایش خانگی در ایران باب شده است، سریالهایی که بیشتر آنها با هزینههای گزاف تولید میشوند و مخاطب هم برای تماشای آنها پول پرداخت میکند. اما مدتی است که شاهد شکستهای پی در پی در این پلتفرم هستیم. جایی که کسی پاسخگوی این شکستها نیست.
از انحلال«فجر جهانی» تا حواشی «فجر ملی»/پنج روایت از «سینمای۱۴۰۰»
هر چند سینمای ایران طی سال ۱۴۰۰ همچنان درگیر حواشی کرونا و بحرانهای ناشی از آن بود اما بازهم کم نبودند تصمیمات و اقداماتی که در همین شرایط به حواشی و بحرانها ضریب دادند.
فقدانهایی برای سینما و تئاتر در ۱۴۰۰
مرگ، غم انگیز، شوکه آور ناگهانی و تلخ است اما پایان راه نیست. هنر، همان اکسیر افسانهای جاودانگی است! هنرمند با هنرش تا ابد جاودانه شده و هیچکس و هیچ چیز نمیتواند این ماندگاری و جاودانگی را از او بگیرد حتی پس از به خاک سپردن کالبد جسمانیاش.
آنچه میخواهید درباره اکران نوروز ۱۴۰۱ بدانید/ هفت فیلم، هفت نکته
ترکیب فیلمهای معرفیشده برای اکران نوروز ۱۴۰۱ تا همینجا ترکیبی متنوع و پرظرفیت برای آشتی مخاطبان با سالنهای سینما محسوب میشود اما درباره این ترکیب چه باید بدانیم؟