در این گزارش به گذشته و آینده موسیقی زیرزمینی در ایران پرداخته می شود.
روزنامه هفت صبح روایت جالبی از کودکی بعضی چهره های مشهور ارائه داده است.
آمار صدور مجوزهای دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ در شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
حسین علیزاده میگوید که «در موسیقی بحث ارتباط شاگرد و استاد بسیار مهم است. شاگرد باید عاشق استاد خود باشد و به او اعتقاد داشته باشد؛ زیرا اگر خلاف این امر باشد پیشرفتی نمیکند. حس عشق استاد به شاگرد از طریق اپلیکیشن منتقل نمیشود؛ این برنامهها صرفا باید یک کمک آموزشی باشند.»
با اعلام دبیرخانه چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر، فراخوان بخش رقابتی این دوره با موضوع و محوریت «وفاق ملی» منتشر شد.
این روزها در سطح شهر و در قالب بیلبوردهای بزرگ و گرانقیمت با اسامی و چهرههایی ناشناس درحال انجام است. افرادی که علیرغم گمنام بودنشان در بزرگترین و مهمترین سالنهای کنسرت تهران اجرا دارند و دلیلش هم فقط یک کلمه است؛ پول!
تهیه کننده کنسرت محسن یگانه در اصفهان درخصوص درگیری فیزیکی ماموران ارشاد این استان با عوامل کنسرت این خواننده توضیح داد.
تیتر اغراقآمیز «پخش صدای خواننده زن از برنامه سیمای خانواده!» و تیترهایی مشابه چون «خوانندگی یک زن، شبکه اول سیما را بههم ریخت» و سرانجام «ماجرای پخش یک موسیقی خارج از عرف در برنامه «سیمای خانواده» و عذرخواهی از مردم» در لحظات اولیهی ماجرا، کنجکاوی بسیاری برانگیخت و احتمالاً کلیک بسیاری برای این اخبار به همراه آورد.
روزنامههای محلی و مقامات شهر و پلیس توضیح دادند که در تماس با اورژانس اشاره شده بود که مردی تحت تاثیر مواد و الکل سقوط کرده است.
«فرامرز رستمی» هنرمند و پیشکسوت موسیقی خراسانشمالی روز دوشنبه، ۲۳ مهر دار فانی را وداع گفت.
هر از گاهی انتشار شایعاتی درباره وضعیت سلامتی «پهلوان آواز ایران» که اکنون ۹۲ سال سن دارد، خاطر خانواده او را مکدر میسازد و این در حالی است که حال این خواننده محبوب خوب است و در بیمارستان بستری نیست.
اهمیت «ای ایران» را هنگامی بیشتر درمی یابیم که یادآور شویم ما مردمانی کثیرالاقوام و با دیدگاههای فرهنگی و سیاسی متنوع هستیم و هر تلاشی برای یکدست کردن مصنوعی و اجباری و حکومتی و تحمیل سلیقه یکسان سیاسی و پوششی و هنری تنها بودجه بر باد ده است و وقت تلفکن و مبتذلترین شکل آن زیر عنوان خالصسازی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ نتایج فاجعهباری به بار آورد اما ذیل ایران همنوا میشویم و چنین است که هر ایرانی با هر سلیقه سیاسی و فکری تا ای ایران را میشنود هیجانزده با احترام برمیخیزد و زیر لب زمزمه می کند و اگر چنین نباشد باید در ایرانی بودن خود تردید کند.
تتلو از بابت توهین به مقدسات به 5 سال و از بابت تشویق به فساد و فحشا به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.
دبیرخانه چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر فراخوان بخش غیررقابتی این رویداد موسیقایی را با موضوع «وفاق ملی» منتشر کرد.
اگر نام امین الله رشیدی را جستوجو کنید، با تصویر مردی آراسته و خوشپوش که لبخندی گشاده به لب دارد رو به رو میشوید. رشیدی در طرز بیان نیز همین قدر آراسته بود و با متانت سخن میگفت. او با عشق زیادی از گذشته و موسیقی صحبت میکرد؛ او از نسلی بود که تا آخرین لحظه قلبشان به عشق موسیقی تپید.
کیوان ساکت از برگزاری مسترکلاس خود در لنگرود خبر داد.
امین الله رشیدی خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی بر اثر کهولت سن، دار فانی را وداع گفت.
«اینروزها برای بیشتر مطرح شدن باید چه کاری انجام داد؟» شاید این سوالی باشد که هنرمندان هر چند وقت یکبار از خودشان میپرسند. سوالی که برای آن میتوان جوابهای مختلفی پیدا کرد.
کنسرت مشترک امیرعباس گلاب و سیامک عباسی به دلیل صادر نشدن ویزای گلاب توسط دولت کانادا لغو شد.
چند هفته پیش بود که هواداران امیرحسین مقصودلو «تتلو» طی کارزاری ار رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه خواستار تجدید نظر در پرونده حقوقی او شده بودند اما حالا خبرهای جدیدی از حکم او به گوش میرسد!
سالهای زیادی از سرمایهگذاری برخی بانکهای ایرانی در عرصه هنر نمیگذرد، اما نتیجه این اتفاق حداقل بر بخشی از بازار هنرهای تجسمی تاثیرگذار بوده است. حالا انگار بانکهای ایرانی به این نتیجه رسیدهاند که باید به فرهنگ و هنر ورود کنند تا هم به برندهای خود اعتبار ببخشند و هم اینکه عملا بهطور مستقیم بر چرخه اقتصادی فرهنگ و هنر تاثیر بگذارند. این البته مختص ایران نیست و در بسیاری از کشورها بانکها به فعالیتهای فرهنگی و هنری ورود میکنند.