يكي از زيباترين لحظات فيلم، زماني است كه اِرل بيتوجه به تهديد قاچاقچيها از برنامه معمول امتناع ميكند و نزد خانه و همسر بيمارش ميرود؛ گويي پيرمرد بيهيچ نگراني از خطر مرگ بار ديگر اين حضور در لحظه را مهمتر از هر چيز ديگر ميداند. در پايان، ايستوود(برخلاف فيلمهاي معمول خود) جدال و درگيري نهايي را خارج از قاب نگاه ميدارد و صرفا آنچه ميبينيم، پيرمرد درهم شكسته و مجروحي است كه پرتويي از آفتاب حضورش را در تيرگي ماشين پليس قاب ميگيرد.
پردیسهای سینمایی امید قرار است شور سینما را به شهرهای دور و نزدیک ببرند به مرکز استانی که سینما ندارد و مردمی که امیدشان یک سالن تاریک و رویایی است.
مشكل دانشگاهها اين است كه آنجا هيچ اتفاقي نميافتد. من در تمام سالهاي گذشته از ترم يك تا 9 به چشم ديدم چطور اساتيد خوب ما يكي يكي رفتند. حتي اگر تك و توك اساتيد خوب هم در دانشگاه بمانند، به حدي فضاي رخوت حاكم است كه دانشجويان رغبت چنداني براي مشاركت ندارند.
نمايش «نان» ارجاعي هم دارد به «نان و عروسك» پيتر شومان. گو اينكه عروسكهاي شومان قرار است امپراتوري سرمايه را افشا كنند و با ماسكها و ژستها و شيوه جمعي توليد تئاترشان، همچون «نان» يك ضرورت باشند براي امكان احياي امر سياسي آن هم با تاكيد بر رهاييبخشي عروسكها. اما از منظر نصير ملكيجو با توجه بر يادداشتي كه بر اجراي نان نوشته، با آن اختتاميه هراسناك و فاقد اميدورزي - كه در چيدن بلوكهاي آجري در مقابل چشم تماشاگران و ناپديد شدن چشمانداز روبهرو، آشكار ميشود - تئاتر بيش از آنكه يك ضرورت باشد، بهتر آن است كه به كار «خوب» كردن حال و روز مردمان خاورميانه بيايد كه نانشان اين روزها آجر شده. اينجاست كه بهنظر ميآيد تجربهگرايي فرمال نصير ملكيجو، در نمايشهايي چون نان، مسخ، كرگدن، كولا، سفيد برفي و هفت كوتوله در تمناي رسيدن به همين حال خوب باشد و نه بحراني كردن وضعيت موجود.
نمایش «کوریولانوس» نوشته ویلیام شکسپیر با طراحی و کارگردانی مصطفا کوشکی در قالب تازهترین تولید «تئاتر مستقل تهران» روی صحنه میرود.
نمایش دروغ به کارگردانی آریان رضائی که از 31 خرداد ماه در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفته است به علت استقبال مردم در روزهای پایانی دو اجرایی شد.
پیش تولید فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده در حالی آغاز شده که مجیدی برای بازیگر نقش اصلی خود، فراخوان منتشر کرده است.
بهرام رادان تهیه کننده مستند سینمایی «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریانپور شد.
فردی جونز بازیگر بریتانیایی «مرد فیل نما» ساخته دیوید لینچ در ۹۱ سالگی درگذشت.
دیوید بکهام یکی از مشهورترین بازیکنان فوتبال جهان قرار است راهی هالیوود شود.
وودی هارلسون به مری الیزابت ویسنتد در فیلم «کیت» پیوست که برای نتفلیکس تولید میشود.
نمایشنامه «اقامت اجباری» نوشته امیرحسین مصلی منتشر شد.
ایزابل هوپر بازیگر سرشناس سینمای فرانسه به تازگی بازیگر نمایشی از رابرت ویلسون شده است.
رییس پلیس پیشگیری پایتخت از پاکسازی اطراف تئاترشهر از فروشندگان موادمخدر خبر داد.
«ابراهیم حصاری» دبیر جشنواره آثار منتخب تمام بخشهای این رویداد سینمایی را معرفی کرد.
در نوزدهمین جشن سینمایی، تلویزیونی «حافظ»، امین حیایی، حسام منظور، پانتهآ پناهیها و نازنین بیاتی هم به عنوان بهترین بازیگران تلویزیونی، معرفی و تقدیر شدند. در بخش سینمایی هم نوید محمدزاده و پیمان معادی جایزه گرفتند.
بازار نوشیدنیها و مخصوصا دوغ در ایران از قدیم گرم و پررقابت بوده است. برندهای محلی یا صنعتی در این حوزه به شهرت رسیدهاند و همچنان میان مردم معروف هستند. این برندها حتی به کشورهای دیگر صادر هم میشوند. در چنین فضای رقابتی، صداوسیما با افزایش حمایت از یک برند و نادیده گرفتن برندهای مطرح دیگر در این حوزه باعث به وجود آمدن شایعاتی شده است؛ شایعاتی مانند اینکه یک صندوق در این سازمان، سهام عالیس را خریداری کرده است.
اگر بینندهای که چندان از کم و کیف اصل ماجرا و خط و ربط ها آگاه نیست به صرف تماشای 30 قسمت سریال بخواهد برداشت های خود را ارایه دهد چه بسا اینها باشد...
سرمایهگذاران و سرمایههایی که در سالهای اخیر وارد سینما شدند. افرادی بیرون از سینما که به یکباره با سرمایههای میلیاردی وارد سینما شدند و انتقادها و حاشیههای زیادی به وجود آوردند.
معاون توسعه مدیریت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۲۲۲ شهر با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر کشور فاقد سالن سینما هستند ولی برای رفع کاستیهای این بخش تلاش میشود.