گروه بازیگران نمایش «تو با کدام باد می روی؟» به کارگردانی کمال هاشمی اعلام شدند.
نمایش های «سایه تو سایه» و «سیزیف و کمدی مرگ» از فردا(یکشنبه) اجرای خود را آغاز می کند.
اجرای ویژه تئاتر ستمدیدگان توسط گروه مونو/شورایی به مناسبت روز جهانی تئاتر و تولد «آگوستو بوآل» به روی صحنه میرود.
پوستر رسمی نمایش «برلین» به نویسندگی محمد یعقوبی و کارگردانی آریان رضایی رونمایی شد.
بهرام بیضایی در این سالهای دوری از وطن سکوت کرده و کمتر تن به گفتوگو داده است. یکی از مؤثرترین نمایشنامهنویسان تئاتر ایران که نمایشنامهنویسی را از سالهای دبیرستان آغاز کرد و در سالهای نخست دهه پنجاه نیز با ساخت فیلم «رگبار» به عرصه سینما آمد؛ هنرمندی چندوجهی که با پژوهشهایی ارزنده در تئاتر، با ایجاد موج نوی نمایشنامهنویسی در ایران، با نگارش فیلمنامههایی ماندگار در تاریخ سینمای ایران، با کنش و واکنشهایش به عنوان یک هنرمند مستقل در همه ایام و... از خود استادی تمامعیار ساخته است. هنگامی که بهرام بیضایی در نخستین روزهای شهریور ٨٩، همراه با همسرش مژده شمسایی و فرزندشان نیاسان تهران را به مقصد کالیفرنیا ترک کرد تا تنها برای یک سال تدریس در مرکز ایرانشناسی دانشگاه استنفورد از وطن دور باشد، هیچکس فکرش را نمیکرد این سفر کاری، آن هم برای تدریس در دانشگاهی که بر پیشانیاش نوشته شده: «نسیم آزادی میوزد» بیش از شش سال ادامه یابد. آنچه در سالیانِ بیش از نیمقرن کوشش بیضایی برای فرهنگ ایران بر جا مانده، چنان سترگ و یگانه است که هر دم، دوریاش از وطن و محرومیت هرچهبیشترِ ما از گنجینهای که اوست، تبدیل به آه و افسوسی شود، و چنان از او بیخبر باشیم که فرصت را مغتنم بدانیم و از شاگرد او فرهاد مهندسپور که امروز خود نیز استاد دانشگاه است، بخواهیم تا با استاد خود از راه دور گفتوگو کند و حاصل آن، اکنون در آستانه بهار نو، مقابل دیدگان مشتاق شما باشد. به امید سال و سالیانی که دیگر بار بتوانیم نمایشی از او را در وطن روی صحنه ببینیم و در دانشگاههای ایران تدریس کنند.
فعالیت تئاتر ایران در سال نو با نمایش کمدی موزیکال «خواستگاری» در حضور مدیر کل هنرهای نمایشی در قدیمی ترین تماشاخانه تهران آغاز شد.
پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون درپیامی، تئاتر را طریق همکلامی و همدلی میان انسانهاتوصیف کرد و گفت: این هنر نمایشی راهی برای تحقق صلح و آرمانهای انسانی به زبان زیبا و خلاق است.
پیام روز جهانی تئاتر که هر سال توسط یکی از صاحب نظران یا هنرمندان تئاتر نوشته می شود امسال توسط بازیگر صاحب نام تئاتر و سینمای فرانسه ایزابل هوپر منتشر شده است.
پیام نانسی لومان استاب برای روز جهانی نمایش عروسکی که مصادف با ٢١ مارس ٢٠١٧ است، منتشر شد.
تئاتر مستقل تهران فصل بهار را با ۲ نمایش «تو با کدام باد می روی؟» و «رومئو و ژولیت» آغاز می کند.
تماشاخانه ایرانشهر در سال ۹۵ با ۸۹۹ اجرا از مجموع ۳۳ نمایش به کار خود پایان داد.
پرویز بشر دوست هنرمند قدیمی تئاتر، نویسنده و بازیگر در سن 66 سالگی درگذشت.
در این گزارش مشروح اطلاعات آماری فعال ترین هنرمندان تئاتر در رشته های کارگردانی، نویسندگی، بازیگری، طراحی صحنه، طراحی لباس، طراحی گریم را به شما معرفی می کنیم.
مدیر کانون تئاتر خیابانی از اجرای نمایشهای خیابانی ویژه نوروز در تهران و سایر شهرهای کشور خبر داد.
نمایش «مانوس» به نویسنده و کارگردانی نازنین سهامی زاده جمعه شب ۲۷ اسفند با صحبت های مدیرکل هنرهای نمایشی و معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه به اجرای خود پایان داد.
دو نمایش «مافیا» و «برای کلاه آهنی ها» در تعطیلات نوروز و از ۷ فروردین ماه روی صحنه می روند.
«ناگهان پیت حلبی» پر اقبال ترین نمایش سال 95 در میان 12 اثری بود که در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه رفت.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس قولی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای «تئاتر» داده، امکانات بیشتری را در اختیار این حوزه قرار خواهیم داد و امیدوارم که سال 96، سال خوبی برای تئاتر کشور باشد.
فرزند امیر آتشانی بازیگر سریال تلویزیونی «پس از باران» گفت: اکنون وضعیت جسمی پدرم مناسب نیست و تپش قلب نامنظم دارد و از مردم می خواهم برای او دعا کنند.
نمایش «ترن» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا آذرنگ در آخرین شب اجرا، میزبان سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش شد.