کارگردان نمایش «لام» از آثار برگزیده چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر متذکر شد در استان خوزستان پلاتوی استاندارد اجرای تئاتر وجود ندارد و همین امر مخاطبان تئاتری را فراری میدهد.
باید شرایطی برای این گروه ها فراهم شود تا دغدغه مسائل حاشیه ای نداشته باشند. باید در زمان مناسب همه چیز از جمله دکور، لباس و ... آماده باشد. فراموش نکنیم برگزاری جشنواره تئاتر استانی راهی است برای شناخت و معرفی چهره های جدید و جوان که مطمئنا ظهور و بروز آن ها به تئاتر کشور کمک فراوانی می کند.
«به نظر من جای حرف زدن و نقد کردن در تئاتر این شهر خالی است ما عادت کردهایم برویم نمایش را ببینیم و هیج کس حرفی نزند و نقدی نکند ومن خوشحالم که با به وجود آمدن این رسانه جایی هست که هنرمندان تئاتر بتوانند حرف دلشان را بزنند و از تئاتر حمایت شود».
«من سوالم این است که دبیر جشنواره وظیفهاش چیست؟ آیا هر چه را شورا میگوید، فقط باید بنویسد و بلهچی باشد؟ یا دبیر هم اختیاراتی دارد؟! این اتفاق به خاطر این بود که ایشان شجاعت یک دبیر را نداشته. من اگر پایم برود روی بیل و بخواهم درباره کارهای آقای بکتاشیان در چند سال اخیر صحبت کنم، ایشان باید برود»
2 سال پیش و همچنین سال گذشته به ما اجازه دادند که نمایشمان را در سالن کوچک اجرا کنیم. اما امسال اعلام کردند که همه نمایشها باید در سالن اصلی اجرا شوند. به نظر من بزرگترین ضعف جشنواره محروم کردن گروهها از اجرا در سالن کوچک بود.
تازهترین اتفاق، گم شدن نیمی از جایزه طراحی پوستر و بروشور در روز اختتامیه است.
«یک مسابقه فرهنگی هنری را با یک مسابقه ورزشی یکی میداند. ببینید، فیلم گذشته اصغر فرهادی فقط توانست جایزه بازیگری را بگیرد. آیا باید بنویسیم، بازنده جشنواره کن: اصغر فرهادی؟!
پس ازانتشار مطلبی با تیتر "بازنده خوبی باشید در در خبرگزاری ایمنا احسان جانمی جوابیه ای به ان خبر گزاری ارسال کرد
احسان جانمی کارگردان نمایش «پری» رخ داد. جانمی که جایزه دوم کارگردانی را به دست آورد، رو به حاضران گفت: «این جایزه را جایزه اول بدانید» صحبتی که با تشویق گروهش و هو کردن تمام حاضران در سالن همراه شد!
جوایز نقدی قابل توجه کمیته شهروندی به 4 نمایش تعلق گرفت.
چهارمین جشنواره نمایشهای کمدی اصفهان، از دو نمایشنامهنویس در بخش نمایشنامه نویسی کمدی شهروندی تقدیر کرد.
نمایش «هچل» به کارگردانی رهام بحیرایی، یکی از نمایشهای موفق چهارمین جشنواره نمایشهای کمدی اصفهان بود. این نمایش طی روزهای جشنواره در دو سانس در تالار هنر اجرا شد و 7 جایزه را از آن خود کرد.
نمایش پری با یک مجلس رقص و شادمانی آغاز میشود و پری که در حقیقت مرد زن پوش این گروه شادمانی است همینجا به مخاطب معرفی میشود. داستان جلو میرود و این گروه برای اجرای نمایش به دربار شاه میروند. اما گره داستان جایی است که پری، که مرد زن پوش است و نه زن، توجه شاه را جلب میکند و گروه در صدد این برمیآیند که همکارشان را از مخمصه پری بودن نجات بدهند. نمایش طنز «پری» پر است از شوخیهای کلامی و طنزهای موقعیت.
برخی از مواقع در مورد تئاتر کمدی سوء تفاهم پیش می آید و دوستانی تصور شان بر این است که نمایش کمدی صرفاً برای خنداندن مخاطب است.
همزمان با چهارمین جشنواره طنز اصفهان کارگاه خلاقیت در بازیگری در تالار هنر برگزار خواهد شد
سالی یکی دو جشنواره رسمی و اجراهای یکی در میان و پراکنده از سوی برخی از اهالی تئاتر که این روزها بیشتر دیده میشوند؛ واقعیت این است که وقایع تئاتری اصفهان امروز به همین ها ختم میشود.
گذشته از اینکه امسال چند نام حرفه ای و با سابقه تر در لیست اسامی شرکت کنندگان جشنواره نمایش کمدی اصفهان دیده ی شود، جای خالی برخی هنرمندان هم همچنان به چشم می آید.