انمیشن «بدو رستم بدو» به کارگردانی حسین ملایمی نامزد دریافت جایزه از یک جشنواره در ترکیه شد.
اسامی فیلمهای سینمایی بخش «روایت نو» پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اعلام شد که ۷ فیلم سینمایی در این بخش جشنواره داوری خواهند شد.
شورای سیاستگذاری و اجرایی سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، برگزاری نشستهای «۲۰ نشست ۳۵» را به عنوان یکی از برنامههای جنبی جشنواره پیشرو تصویب کرد.
زینت رضا دوباره به عنوان رییس انجمن منشیان صحنه سینمای ایران انتخاب شد.
نمایش «عند از مطالبه» به کارگردانی سامان خلیلیان و تهیه کنندگی نوید محمدزاده از ۲۵ مهرماه در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت.
مارال فرجاد به نمایش جدید ژاله صامتی با عنوان «محبوبه ها» پیوست.
نمایش «فیل در تاریکی» نوشته محمد زارعی و به کارگردانی مهرداد مصطفوی با اقتباس از رمان قاسم هاشمینژاد که چندی پیش در تماشاخانه پالیز روی صحنه رفته بود، اجرای خود را در سالن مستقل تهران ادامه میدهد.
هشتمین جشنواره فیلمهای ایرانی استرالیا با حضور فاطمه معتمد آریا و بزرگداشت عزت الله انتظامی با نمایش ویژه نسخه بازسازی شده فیلم روسری آبی برگزار خواهد شد.
شورای صدور پروانه ساخت در جلسه اخیر با چهار فیلمنامه موافقت کرد.
فیلم «یک روز بخصوص» ساخته همایون اسعدیان موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم پیونگ یانگ در کره شمالی شد.
دکتر علی رفیعی از آذرماه سال جاری نمایش «خانه برناردا آلبا» اثر فدریکو گارسیا لورکا را در تالار وحدت روی صحنه خواهد برد.
«دلفینها» به کارگردانی محمد خداوردی روز یکشنبه،22 مهر ویژه اصحاب رسانه و عکاسان تئاتر اجرا میشود.
فراخوان سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شد.
فیلمهای ایرانی برای حضور در سیوششمین جشنواره جهانی فیلمهای ورزشی که نیمه دوم آبان امسال در میلان ایتالیا برگزار میشود، معرفی شدند.
رییس سازمان سینمایی اعلام کرد با تحقق نظام تهیهکنندگی دستمزدهای بازیگران نیز قاعدهمند خواهد شد.
فیلمبرداری فیلم سینمایی کمدی «سامورایی در برلین» به کارگردانی مهدی نادری و تهیه کنندگی ابوالفضل صفاری که از شهریور آغاز شده بود، به نیمه رسید.
با حکم مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، امیرحسین حریری کاشانی به عنوان رییس مرکز تئاتر مولوی باقی ماند.
دومین دوره «جلسات کارتون تهران» درحالی برگزار شد که سه انیمیشن از استودیوهای گنبد کبود، برفک و هورخش در این جلسات مورد بررسی قرار گرفتند. فیلمسازان دغدغهها و چالشهای خودشان در ساخت این انیمیشنها را با مخاطبان مطرح کردند تا آنانی که میخواهند تجربههای نویی را آغاز کنند، بیشتر درباره انیمیشن بدانند.
پس از یک دهه از گذشت فعالیت سالنهای خصوصی شاهد این هستیم که بدون بسترسازی لازم خیلی از سالنها مجوز گرفتند و دوران گذاری در تئاتر ایران رخ نمود و تئاتر با از دست دادن ویژگیهای اصلی خود تبدیل به یک تفریح لاکچری شد!
تماشاخانه پالیز قرار است با مدیریت جدید و با عنوان باربد بازگشایی شود.