در سومین روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، فیلمهای «بهارستان خانه ملت» ، «ناگهان درخت» ، «قصر شیرین» و «سمفونی نهم» اکران میشوند.
نشست فیلم «ناگهان درخت» با حضور عوامل فیلم، صفییزدانیان (کارگردان)، پیمان معادی(تهیه کننده و بازیگر)، مهراب قاسمخانی، مهناز افشار، زهره عباسی، شقایق دهقان (بازیگران)، همایون پایور(مدیر فیلمبرداری)، کریستف رضایی(آهنگساز)، ایرج شهزادی(صداگذار)، محمد لطفعلی (طراح جلوههای بصری) و اجرای منصور ضابطیان در دومین روز جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
منیژه محامدی از بزرگان تئاتر ما است که در چند دهه اخیر متن های نویسندگان بزرگ خارجی از قبیل آرتور میلر را با توانمندی روی صحنه اجرا کرده است. محامدی درنمایش «تبرئه» که توسط دو نویسنده معاصر امریکایی با عنوان جسیکا بلنک و اریک جنسون نوشته شده به بحث عدالت رو به زوال در جوامع بشری می پردازد که بشریت را رو به سیاهی وتاریکی میبرد وعدالتی که فقط به امکان موجود فکر میکند.
دو فیلم «سرخپوست» و «ماجرای نیمروز: رد خون» در پردیس سینمایی آزادی به سانس فوقالعاده رسیدند.
برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر یک سانس ویژه برای نابینایان اختصاص داده شد.
پادزهر اولین فیلم جواد رضویان است که به اکران وشرکت در مسابقه فیلم های فجر رسیده است. پی رنگ اصلی فیلم روایتی یک خطی وساده از تحول شخصیتی آدم هاست.اما در کنار این پی رنگ ،مخاطب شاهد خرده پی رنگ های متعددی با گرایش های واقعی وطنز است که اندازه های اثر را کمی متفاوت تر از نمونه های مشابه آن ساخته است.
در میان فیلم های جشنواره که تاکنون به نمایش درآمده اند باید حساب فیلم غلامرضا تختی را جدا کرد. اثری که راوی زندگی جهان پهلوان تختی است. فیلم جسور است و در همان ابتدای راه تکلیفش را با مخاطب روشن می کند و سکانس ابتدایی تا انتها مخاطب را پای فیلم مینشاند.
بنفشه آفریقایی» جدیدترین ساخته ی مونا زندی حقیقی، فیلمی بی ادعا و خوش ساخت است که ایده ی مرکزی جالب توجهی دارد. زندی حقیقی به عنوان یک فیلمساز زن، از احساسات ناب زنانه خود بهره برده است تا درامی را شکل دهد که به لحاظ احساسی بی سانسور باشد و عواطف انسانی را به شکلی قیچی نشده و خالص بر مخاطب نمایان سازد.
آشفتگی ساخته فریدون جیرانی بازگشت او به نوستالژی های دوران جوانی و نوجوانی اوست.می خواهد ادای دینی کند به دوره ای از سینما که این نوع فیلمسازی رواج داشت.او قبلا با فیلم “خفگی”هم به دیگر نوستالژی خود پرداخته بود.
روایت پلیسی که به فیلم الصاق میشود، غلط املایی روایی فیلمساز است. چهل سالگی و این فیلم ثابت میکند که رئیسیان دریافت دقیقی از نحوه دخالت پلیس و دستگاه قضایی در پروندههای مختلف ندارد.
رسول صدر عاملی بعد از ۹ سال دوباره فیلم ساخت اما انگار در گذشته فیلمسازی خود جا مانده است.
«معکوس» خروج نسبتاً موفقیتآمیز پسر از زیر سایه پدر است و شروع قابل قبولی در کارنامه فیلمسازی پولاد کیمیایی به شمار میآید
دومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در حالی برگزار شد که همچنان مشکلاتی در نحوه عملکرد برگزارکنندگان جشنواره وجود داشت.
فیلم کوتاه «طاغی» در ادامه نمایشهای بین المللی خود در جشنواره ماوریلند نیوزلند و فستیوال فیلمهای ایرانی پاریس به روی پرده خواهد رفت.
پوستر فیلم «مردی بدون سایه» با تصویر لیلا حاتمی و علی مصفا و دو بازیگر اصلی این فیلم توسط حمیدرضا رفعتنژاد طراحی شده است.
در حالی که غیبت فیلمنامهنویسان در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر مشهود است، اغلب کارگردانان آثار حاضر در این جشنواره ترجیح دادهاند خودشان، فیلمنامههایشان را بنویسند.
جشنواره سیوهفتم فیلم فجر دومین روز برگزاری را هم با استمرار هر چند کمرنگتر بخشی از بینظمیها پشت سر گذاشت.
صدرعاملی با «سال دوم دانشکده من» نشان میدهد که درک درستی از روابط نسل جوان به خصوص در حوزه زنان و دختران جوان دارد و این درک با ورود و تولد نسل جدید بهروز میشود.
کارگردان نمایش «پوبلیکومس بشیمپفونگ» درباره ویژگیهای این نمایش و دلایل انتخاب این نام برای اثر توضیح داد.