کارگردان فیلم «یک کامیون غروب» در مراسم افتتاح این فیلم بیان کرد چیزی تا از دست رفتن سینمای مستقل نمانده است.
فیلمبرداری «گربه سیاه» در حالی از نیمه گذشته که بهاره کیان افشار بهعنوان جدیدترین بازیگر به این پروژه پیوسته است.
شورای صدور پروانه ساخت در جلسه اخیر با ساخت چهار فیلمنامه موافقت کرد.
انیمیشن کوتاه «آقای گوزن» به کارگردانی مجتبی موسوی ۲ جایزه جهانی دریافت کرد.
انیمیشن کوتاه «خاکستری متمایل» به کارگردانی اقبال شیرزائیثانی به جشنواره بین المللی فیلم کلکته هند راه پیدا کرد.
فیلم کوتاه «جشن تولد» به کارگردانی امیر سلیمخانی به جشنواره ای در آمریکا رفت.
کارگردان افغانستانی فیلم سینمایی «حوا، مریم، عایشه» از دریافت مجوز نمایش آن در ایران خبر داد.
محمد علی سجادی به اکران نشدن فیلمش در زمان مناسب واکنش نشان داد.
مرحوم مجید اوجی پس از تشییع در مسجد بلال سازمان صداوسیما در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده میشود.
منتقد ارشد گاردین با دادن پنج ستاره کامل به فیلم «مرد ایرلندی» ساخته «مارتین اسکورسیزی»، این فیلم را احیای ژانر مافیایی در سینما دانست.
پوستر فیلم کوتاه «خانم و آقای فلانی» به نویسندگی و کارگردانی شیرین قره داغی رونمایی شد
دومین فیلم سینمایی بهتاش صناعیها با نام «قصیده گاو سفید» با بازی مریم مقدم کلید خورد.
به مناسبت روز جهانی میراث دیداری و شنیداری از متن و دست خط بهرام بیضایی برای مجموعه «صدای طهرون قدیم» رونمایی شد.
مرتضی شایسته تهیه کننده سینما عنوان کرد که فیلم سینمایی «قاتل بروسلی» با رایزنی های فرهنگی انجام گرفته در هنگ کنگ مقابل دوربین می رود.
مدیر دایرهالمعارف دیجیتال سینمای ایران (سیسینما) درباره این دانشنامه سینمایی و حواشی بهوجود آمده درباره قرار دادن اطلاعات برخی از بازیگران پیش از انقلاب توضیحاتی ارائه داد.
مهوش شیخالاسلامی به خاطر یک عمر فعالیت مستمر در عرصه فیلمسازی کوتاه و مستند، در جشنواره فیلم کوتاه تهران، مورد تجلیل قرار میگیرد.
فیلم سینمایی "روزی روزگاری در هالیوود" جدیدترین ساخته کوئنتین تارانتینو پس از نزدیک به گذشت از یک ماه اکران با فروشی معادل ۳۷۰ میلیون دلار در رتبه بیستم جدول فروش جهانی ایستاد.
در پی بازنشر گفتوگویی اینترنتی با ابراهیم حاتمی کیا، دوباره بحث بر سر «آژانس شیشه ای» آغاز شده است. در این گفتوگو ادعاهایی مبنی بر عدم حمایت عطاالله مهاجرانی از تولید فیلم «آژانس شیشه ای» از سوی حاتمی کیا مطرح شده است.
انتخاب و توصیف دقیق یک مکان در هر صحنه از نمایش یا فیلم، چنان پر اهمیت است که گاه از آن به معماری فضای داستان نیز تعبیر کرده اند. گاه پیش می آید که کارگردان یک نمایش یا یک فیلم، با نوعی دستکاری در فضای (Atmosphere) برخی از مکان ها، معماری دلخواه منطبق با ذهنیات خود و متناسب با فضای نمایش یا فیلم خود را به وجود می آورد تا مخاطب خود را به مکان واقعی یک رویداد نزدیک تر کند و بیش ترین تاثیر روانی را بر روی مخاطبان خود بگذارد.
هزارتو نیازهای دراماتیک شخصیت هایش را به شکلی حرفه ای و منسجم بین پرده های مختلف فیلم توزیع نموده و داستان اصلی را با وجود چند شاخگی تا انتها همین طور زنده و بِکر نگاه می دارد. در پایان با عبور از چارچوب ساختاری و محتوایی فیلم هزارتو، می توان گفت این فیلم همچنین در برگیرنده نکات و پیام های اخلاقی مهمی درمورد خانواده و روابط فی مابین آن است.