تماشاخانه سنگلج برای اجرای عمومی آثار نمایشی در سال ۱۴۰۴ این مجموعه، فراخوان داد.
در نشست کانون ملی منتقدان محمد آقازاده، نصراله قادری، حمید کاکاسلطانی و رضا آشفته در کنار اسماعیل خلج و مجید گیاهچی به نقد و بررسی نمایش جمعه کشی در تالار سنگلج پرداختند.
نخستین دوره اهدای نشان تماشاخانه سنگلج در پنجاه و چهارمین سالروز تاسیس این تماشاخانه برگزار شد.
اولین دوره اهدای نشان تماشاخانه سنگلج در روز 18 مهرماه و همزمان با پنجاه و چهارمین سالروز تاسیس این تماشاخانه برگزار می شود.
اولین تیزر رسمی نمایش «جمعهکُشی» به نویسندگی و کارگردانی اسماعیل خلج منتشر شد.
صدرالدین زاهد و هوشنگ توکلی از اعضای «کارگاه نمایش» که اسماعیل خلج هم در آن عضویت داشته است نمایش «جمعهکُشی» وی را افتتاح کردند.
گروه تئاتر جمعهکُشی با هدف ایجاد تسهیل برای علاقمندان به هنر تئاتر، تخفیف در نظر گرفته است.
رییس شورای شهر تهران حدود یک ماه پس از حضور اولش در تماشاخانه سنگلج، بر پیگیری توسعه این تماشاخانه از سوی شورای شهر تهران تاکید کرد.
مدیرکل هنرهای نمایشی در پیامی درگذشت حسینعلی طباطبائی را تسلیت گفت.
۲ نمایش «چشم به راه میرغضب» و «مضحکه بادسوار» در تماشاخانه سنگلج، به علت همزمانی با سالروز شهادت امام محمدتقی (ع) به ترتیب در روزهای ۱۰ و ۱۱ مردادماه اجرا نخواهند شد.
محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در بازدید خود از تماشاخانه سنگلج ، خواستار پیگیری طرح توسعه سنگلج شد.
حسین کیانی گفت: اشکال نمایش ایرانی، دیگر اشکالات موزهای به شمار میآیند. آن ظرفیتها هنوز هم قابلیتهای فراوانی دارند، اما تکرار آن اشکال و ظرفیتها، دیگر پاسخگوی نیازهای مخاطب امروز نیست. بنابراین باید دیگرگونهتر و خلاقانهتر فکر کرد.
نمایش «مضحکه بادسوار» نوشته و کارگردانی هما جدیکار دوشنبه ۱۷ تیر با حضور داوود فتحعلی بیگی و همراه با مراسم شبچراغ در تالار سنگلج اجرای عمومی خود را آغاز میکند.
« دختری که پدرش را باد برد» به نویسندگی و کارگردانی هما جدیکار از ۱۷ تیرماه اجراهای خود را در تماشاخانه سنگلج آغاز میکند.
نمایش «چشم به راه میرغضب» نوشته و کار حسین کیانی در دوشنبههای نقد تئاتر مورد بررسی واقع شد. نمایشی که یک متن و اجرای دگرگون و متفاوت نسبت به «در انتظار گودو»ی ساموئل بکت است و هنوز در آن دو بُعد تراژدی و گروتسک در کنار کمدی نیازمند تقویت هستند و در عین حال بازیگران اجرا را به روانی پیش میبرند.
نسخه اولیه پورتال سراسری تولید، ویژه حمایت از تولیدات حرفهای و نیمه حرفهای پس از طی مقدمات اولیه و انتخاب اعضای شوراهای تخصصی تولید،راهاندازی شد.
محمدرضا الوند «چشم به راه میرغضب» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی حسین کیانی را یک نقیضهنگاری تازه از نمایشنامه «در انتظار گودو» خوانده و میگوید: کیانی در این نمایش دو مبارزنمای مشروطهچی دوران قاجار را به مسلخ کشیده که منتظر آمدن جلاد و بریدن سرهاشان، زمان میگذرانند.
پوستر نمایش «چشم به راه میرغضب» تازهترین اثر حسین کیانی، با طراحی مهدی دوایی رونمایی شد.
محمد رحمانیان در اولین شب از اجرای نمایش «چشم به راه میرغضب» گفت: من به عنوان یک تماشاگر علاقهمند به نمایش ایرانی تلاش میکنم از هر کار حسین کیانی، درسهای تازهای بیاموزم.
«چشم به راه میرغضب» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی حسین کیانی در نخستین شب اجرای خود با حضور محمد رحمانیان روی صحنه میرود.
فروش بلیت تازهترین نمایش حسین کیانی، «چشم به راه میرغضب» همراه با انتشار اولین تیزر آن آغاز شد.