غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم «کیک محبوب من» درباره حواشی به وجود آمده درباره این فیلم توضیحاتی ارائه داد.
فیلم سینمایی «دزد دوچرخه» ساخته ویتوریو دسیکا با صدای محسن بهرامی توضیحدار شد.
شهرام مکری معتقد است: «کرونا یک تصویر اسلوموشن از زندگی احتمالی ما در آینده است که هر کدام در خانههایمان از طریق صفحات مجازی با دنیا در ارتباطیم. کرونا به عنوان یک بکگراند ذهنی برای خیلی از ما باقی خواهد ماند و امیدوارم بتوانیم از این بکگراند ذهنی، به درستی استفاده کنیم.»
کارگردان فیلم کوتاه «نخ دندان» از آماده شدن این فیلم برای حضور در جشنوارههای خارجی خبر داد.
صداگذاری فیلم سینمایی «طلاخون» به کارگردانی ابراهیم شیبانی به پایان رسید.
تهیهکننده «خون شد» به کارگردانی مسعود کیمیایی و «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرجزاد تأکید کرد اکران آنلاین این فیلمها بستگی به نظر محمدصادق رنجکشان بهعنوان سرمایهگذار دارد.
کیت بلانشت با تاکید بر خطری که برای ابتلا به ویروس کرونا پناهندگان را تهدید میکند، گفت با سیستمی داشتیم کار میکردیم که برای همه مفید نبود.
جوردن پیل کارگردان فیلم سینمایی «برو بیرون» و جمعی دیگر از کارگردانان مطرح سینمای آمریکا خواستار دستگیری پلیسی شدند که چند ماه پیش موجب کشته شدن یک زن سیاهپوست شده بود.
صندوق اعتباری هنر ضمن اعلام تمدید تاریخ دفترچه بیمه درمانی اعضای صندوق اعتباری هنرمندان از پرداخت حق بیمه و سرانه درمان سه ماه اول سال ۹۹ به حساب سازمان تأمین اجتماعی خبر داد.
میزانسن پایانی و پادرهوای امیر در میان گوسفندان نماینده کلیت اثری است که بین پلات درونی و پلات بیرونی معلق مانده و ابهام ناشی از فقدان وحدت سیستماتیک بین این دو، رشتههای نیمه اول قصهگوی فیلم را بهخاطر سکانسهایی با یک مشت دلار پنبه کرده است.
تنگناي اقتصادي سينماداران و بيكاري نزديك به 5 هزار نفر از اهالي سينما در كنار تورم و افزايش روزانه هزينههاي زندگي در كشور باعث شد تا سينماداران براي بازگشايي سالنهاي سينما دست به دامن رييسجمهور شوند.
چه بسیار فیلم اولیهایی که به فیلم دوم، سوم و بعد از آن نرسیدهاند.» از نظر او بخش زیادی از ماجرا به روش جذب سرمایهگذار و اقتصاد سینما برمیگردد و اگر همین روند ادامه پیدا کند، در سینما با خلأ نیروی جوان مواجه خواهیم شد.
در آمارهایی که تحت عنوان عملکرد مالی سال 98 خانه سینما و گروه هنر و تجربه منتشر شده، تناقضها و بعضا نوعی گلدرشتی دیده میشود که نمیتوان آنها را در قیاس با ریز عملکرد این دو نهاد، همردیف دید.
تک بودن سایت سینماتیکت، یک انحصار به وجود آورده است که به عناوین مختلف به تهیهکنندگان و صاحبان فیلمها فشار میآورد؛ پول تبلیغاتی که برای فیلمها گرفته میشود، بسیار سرسامآور، عجیب و زیاد است.
تنابنده هرچند در همین جشنواره فجر زمستان گذشته با حضور در فیلم «عنکبوت» و «سهکام حبس» تلاشهایی برای ارتقای جایگاه حرفهای خود در سینما انجام داد اما واقعیت این است که او مدتهاست یک شخصیت «معمولی» در عرصه بازیگری است.
این غمانگیز است که میبینیم منتقدان جوان به چه آسانی و به چه شدتی میتوانند فریب بخورند و یک بچه تأثیر فوقالعادهای میتواند بر تمامی یک نسل داشته باشد.
رائول والش خیلی میانهای با رسانهها نداشت. نقدها و مقالههایی که دربارهاش منتشر میشد را جدی نمیگرفت و مثل اغلب استادهای سینمای کلاسیک، با فروتنی ذاتی خودش را یک سرگرمیساز میدانست. گفتوگویی که پیش رو دارید گزیدهای از مصاحبهای است که جیمز چایلد در ۱۹۷۳ با رائول والش انجام داد و به ترجمه حسین مجتهدزاده در شماره نهم ماهنامه سینما ۵۳ (خرداد و تیر۱۳۵۳) منتشر شد.
نخستین نکتهای که در مورد رائول والش به چشم میآید تداوم حیرتانگیز اوست؛ فیلمسازی که با تمامشدن، بیگانه بود. در طول بیش از نیمقرن، بیش از ۱۰۰فیلم را کارگردانی کرد. از معدود کارگردانهای دوره صامت (او محضر گریفیث را هم درک کرده بود) که آمدن صدا به سینما، محوش نکرد بلکه آثارش را غنیتر کرد.
در این گزارش به چند فیلم مهم دنیا با موضوع فساد سیاسی و اقتصادی میپردازیم.
شاید اینکه یک فیلم نشان بدهد سیستم قضایی ایران خودش و نه از بیرون، به برخورد با عوامل فاسدش دست میزند، موردپسند جشنوارههای خارجی نباشد و اینجاست که مشخص میشود خیلی از فیلمسازان ما تابهحال بهدلیل ممیزی سراغ این سوژهها نرفته بودند یا به این دلیل که با هدفگیری مخاطبان دیگری فیلم میسازند.
مارتین اسکورسیزی همواره از سوی منتقدان متهم شده که زنان فیلمهایش (از جمله ایرلندی) موجودیت قایم به ذات ندارند و تنها در کنار مردان تعریف میشوند.