فیلم جدید سهیل بیرقی با عنوان «بیداد» با بازی امیر جدیدی، سروین ضابطیان و لیلی رشیدی به جمع رقبای جایزه گوی بلورین جشنواره معتبر کارلوویواری پیوست. این فیلم در بخش مسابقه اصلی جشنواره به نمایش درمیآید، جایی که بابک جلالی نیز به عنوان یکی از داوران حضور دارد. پنجاه و نهمین دوره این رویداد سینمایی از ۱۳ تا ۲۱ تیر در جمهوری چک برگزار خواهد شد.
فیلم مست عشق با حمله مغول و جنگاوری اسکندر شروع میشود که فقط برای بعد تاریخی دادن به فیلم استفاده شده است اما اصلا ارتباطی به فیلم ندارد و اتفاقا نقدی که شاید بر مولانا وارد میشود این است که چرا در اشعارش به حمله مغول اشارهای نکرده است و به عاشقی پرداخته است.منتقدان میگویند در حمله مغول همه کشته شده اند و مولانا میگوید: حیلت رها کن عاشقا؛ دیوانه شو، دیوانه شو
نکته مهم مورد اشاره او اما این بود که این انتخاب، با اجباری که بعدها به کنارهگیری از بازیگری ناچارش کرد متفاوت است. اجباری که موجب شد هیچگاه نداند به چهدلیل سالها ممنوعازتصویر شد و چرا از کاری که عاشقانه دوستش داشت محرومش کردند.
این روزها «مست عشق» به پدیدهای سینمایی در حوزه اکران و نمایش تبدیل و با استقبال مخاطب و فروش بالا همراه شده است. بخشی از این اقبال بهدلیل موضوع فیلم است که برای نخستینبار در سینمای ایران شاهد اثری درباره شاعر و عارف بزرگ ایرانی، مولانا جلالالدین بلخی هستیم و رابطه حیرتانگیز او با شمس تبریزی و دلیل دیگر را باید حضور بازیگران ستاره و سلبریتیهای سینمای ایران و ترکیه دانست که یک تجربه تازه در فیلمسازی مشترک است. بااینحال مواجهه با فیلم، روایتی دوگانه داشته است. برخی مرعوب «مست عشق» شدند و از تماشای آن به وجد آمدند و برخی نقدهای تندی بر آن کردهاند.
طی ادوار گذشته بیشتر مسوولان سینمایی در ابتدای ریاست و وزارت به شهرستانها آمدهاند و سخن از تغییر و تدبیر و ریلگذاری تازه در سینمای شهرستانها گفتهاند و معتقد بودند بر مبنای این سیاستها، اتفاقات خوبی در چهار سال آینده در حوزه شناسایی استعدادها، پتانسیلها و برابری فرصتها و تولید فیلم حرفهای و... اتفاق خواهد افتاد، اما بعد از چهار سال علی مانده و حوضش.
با اینکه سینمای اجتماعی در سالهای اخیر نزول قابلتوجهی در ایران داشته و محدودیت و سانسور عامل اصلی این اتفاق بوده، اما نمیشود تصویرسازی عباس امینی از ایران امروز را به مثابه سینمای اجتماعی ایران معاصر متصور شد. فیلمی که ایران در آن به مثابه یک ویرانه و بیابان تصویر میشود و استفاده از این فضاسازی و جغرافیا نه برای مردم بلکه در راستای اعمال پروتکلها انجام شده است.
طی حکمی از سوی محمد مهدی عسگرپور (رئیس هیأت رئیسه دیوان داوری خانه سینما)، سید مهدی خادم به عنوان دبیر کل دیوان داوری خانه سینما برگزیده شد.
پیکر زهرا خوشکام در جوار مزار همسرش علی حاتمی آرام گرفت.
فیلم سینمایی «سناریوی رویایی» به کارگردانی کریستوفر بورگلی یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی میشود.
بخشهایی از نقد و بررسی فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی در برنامه سینما هفت با اجرای بهروز افخمی، منتشر شد.
بهناز جعفری بازیگر فیلم «مسخ نرگس» گفت: «وقتی فیلمنامه را خواندم، آنقدر غنی و خوب بود که پذیرفتم کار کنم. دلم میخواهد حضورم در فیلم تأثیرگذار باشد و دنبال نقش خاص یا پررنگ نیستم. دوست دارم چالشی برایم ایجاد شود و حضور در منطقه جنوب و گویش آنجا برایم تجربه پر چالشی بود.»
رامین سهراب با اشاره به اینکه بسیاری از تجهیزات ساخت «تاوان» را از کشور فنلاند به ایران آورده، گفت: به دلیل ماشینی که در پروسه فیلمبرداری به ایران آورده شد ممنوعالخروج هستم و نمیتوانم برای فیلمم به ایران بیایم.
مهرداد غفارزاده نویسنده و فیلمساز در جلسه نقد و بررسی نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «آنسوی آتش» از غیبت کیانوش عیاری در چند روز گذشته به علت بستری شدن مجدد در بیمارستان خبر داد
مرحوم زری خوشکام پیش از فوت خود در گفتوگویی از سالهای ممنوع التصویری گفته بود.
۳ سال پس از سریال «گیسو»، ساره بیات با فیلمی اجتماعی از یک کارگردان فیلماولی به سینما برمیگردد.
بهرنگ دزفولیزاده فیلم جدید خود را در فضایی مشابه با «بیصدا حلزون» میسازد تا نسبت به قشری از جامعه آگاهی بیشتری ایجاد کند.
سومین برنامه سینمایی «هفت» با اجرای بهروز افخمی امشب، جمعه ۲۸ اردیبهشتماه با بررسی فیلم «مست عشق» و محصولات مشترک سینمایی از شبکه نمایش پخش میشود.
آیین رونمایی و اکران ویژه فیلم سینمایی «زنانی که با گرگها دویدهاند» توسط گروه سینمایی «هنر و تجربه» و با حضور سازندگان اثر، هنرمندان سینما و اهالی رسانه در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.
محمدعلی رامین با اعلام برائت از مهناز افشار و یاسین رامین نوشت: اگر هنوز ذرهای از اصالت و شعور در خودت سراغ داری، بفهم که بعداز سقوطِ کاملِ تو، مهناز رهایت میکند!
مهرداد غفارزاده میگوید: وقتی خبر رسید که همزمان با زلزله بم در دهه ۱۳۸۰، کیانوش عیاری در آنجا حاضر شده، فکر میکردم او به دنبال ساخت یک فیلم مستند است چرا که بستری برای ارائه کار داستانی با وجود شرایط حاکم بر این شهر وجود نداشت ولی او به سرعت دست به کار شد و حیرتآور است که چگونه توانسته در آن شرایط بر خود کنترل داشته باشد و با تمرکز ساخت یک اثر داستانی را به سرانجام برساند.
«فیلم سینمایی «سال گربه» قرار نیست یک کمدی صرف باشد بلکه یک فضای فانتزی دارد که صرفا برای خنداندن نیست.»