نوزدهمین جشنواره تئاتر تجربه از ساعت 14 امروز و در تالار مولوی آغاز می شود.
ویژهبرنامه «گفتمان شنبهها» به مدیریت محمدرضا خاکی از روز شنبه ۱۱ اسفندماه در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر از سر گرفته میشود.
فیلمسازان میتوانند حداکثر تا جمعه 17 اسفندماه برای ثبت نام در بخش «کتابخانه ویدیویی» سیوهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اقدام کنند.
جشنواره جهانی فیلم فجر در دوره سیوهفتم در بخش «سینمای سایر کشورها» به سینمای دو کشور آلمان و چین میپردازد.
نمایش کمدی موزیکال «هوراشیو» به کارگردانی جواد مولانیا در عمارت نوفللوشاتو به روی صحنه میرود.
شب گذشته پنجشنبه نهم اسفندماه ، در اجرای کنسرت نمایش «هفت شهر عشق» تماشاگران در معرض یک کم فروشی بزرگ از سوی تهیه کنندگان و کارگردان اثر قرار گرفتند و یک فصل از هفت فصل نمایش اجرا نشد.
آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی «فیلم 100» با معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف این رویداد سینمایی جمعه 10 اسفند در تالار اندیشه حوزه هنری با اجراي محمد سلوكي برگزار شد.
با پایان یافتن سیوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر اجراهای سالنهای دولتی و خصوصی به روال عادی بازگشت.
مهتاب نصیرپور نخستین نمایش خود را فروردین سال آینده کارگردانی میکند.
جزییات بخش «چشمانداز» یازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران اعلام شد.
«آندره پرهوین» موسقیدان، رهبر ارکستر و آهنگساز برنده 4 جایزه اسکار و 10 گرمی در سن 89 سالگی درگذشت.
ژاله علو و جمشید مشایخی در مراسم بزرگداشتشان در اختتامیهی جشنوارهی فیلم پرواز از مردم قدردانی کردند.
خشایار الوند پس از درگذشت عارف لرستانی بازیگر طنز تلویزیون دلنوشتهای برای او نوشته بود که برای خود او سوال بود که آن دنیا چه خبر است ؟ حال او هم به پاسخ سوالش رسید.
جدیدترین آمار فروش فیلمهای سینمایی روی پرده، این بار نه بر اساس اعلام پخشکنندگان بلکه بر اساس اطلاعات سامانه فروش سینمای ایران مشخص شد.
پیکر زنده یاد خشایار الوند نویسنده طنزپرداز شنبه ۱۱ اسفندماه از مقابل خانه سینما تشییع می شود.
در جريان برپايي سيوهفتمين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر، چهار جلسه نشست با عنوان «سلسله نشستهاي پژوهشي تاريخ شفاهي تئاتر ايران بعد از انقلاب» برگزار شد كه طي آن تعدادي از مديران و دستاندركاران تئاتر ايران در برهههاي متفاوت دهه 60، 70، 80 و 90 به بيان شرايط و وضعيت حاكم بر سالهاي فعاليت خود پرداختند.
اين روزها سينماي ايران آخرين داشتههاي خود را بر پرده سينما نمايش ميدهد. فيلمهايي كه از سال گذشته در نوبت اكران بودند اما تا به اين ماه از سال فرصتي براي اكران در اختيار سازندگانشان قرار نميگرفت. اگر بگوييم فيلمهايي كه معمولا در اين فصل اكران ميشوند بدشانسهاي سينما هستند بيراه نگفتهايم، فصلي كه مخاطب از تماشاي فيلمهاي جشنواره خسته است و مهمتر از همه اينكه در تكاپوي آماده شدن براي فصل بهار است.
هيچ وقت جريان نقد در ايران جدي گرفته نشده است. دوستان منتقد هم-نه همه آنها-كم سواد هستند. البته به دوستان برنخورد. تشكلهاي درست و درمان نقد پا نگرفته است. فرهنگ عمومي ما بيخيال نظرات ديگران است.
«سوءتفاهم» فيلمي درخور انديشيدن است و فيلم انديشهاي است كه ميشود در حوزه ارتباطات و بهخصوص در حوزه گفتوگو آن را مورد تامل قرار داد.
بزم رزم» مستندي است روايي و گفتوگومحور درباره موسيقي ايران در روزهاي پرالتهاب انقلاب و پس از آن هم جنگ؛ مستندي كه كارگردانش با تمام سختيهاي پيشرو تلاش كرده تا ضمن استفاده از تصاوير و منابع بكر، خيل عظيمي از موسيقيدانان و مديران فرهنگي فعال در آن برهه تاريخي را پاي ميز گفتوگو بنشاند. سيدوحيد حسيني در گفتوگوي زير، علاوه بر تشريح روند ساخت اين مستند با رويي گشاده درباره برخي انتقادات پيرامون فيلمش پاسخ ميدهد. او معتقد است برخي مديران موسيقي در آن دوران اگرچه تعبير هنري بعضي آثار را با دخالتهايشان مخدوش كردند اما شايد براي پخش چارهاي جز اين نداشتند. مستند «بزم رزم» كه همچنان اكران اينترنتياش در سايت هاشور قابل دسترسي است، از آن دست فيلمهايي است كه ميتواند گوياي يكي از مهمترين برهههاي سياسي-اجتماعي ايران باشد؛ وقتي كه نتها راوي خون بودند.