ریکا چادا و علی فضل با تهیه‌کنندگی فیلم «رازهای مار کوهستان» از طریق استودیو خود «پوشینگ باتنز» به جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز می‌پیوندند. این فیلم با کارگردانی نیدی ساکسنا، نخستین نمایش جهانی خود را در این رویداد سینمایی معتبر تجربه خواهد کرد.

چارسو پرس: ریکا چادا و علی فضل به عنوان تهیه‌کنندگان فیلم «رازهای مار کوهستان» (Secrets of a Mountain Serpent) از طریق کمپانی خود به نام پوشینگ باتنز استودیوز (Pushing Buttons Studios) به این پروژه پیوسته‌اند. این فیلم قرار است برای نخستین بار در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآید.


کارگردانی این اثر را نیدی ساکسنا برعهده دارد؛ فیلمسازی که پیش‌تر برای همین پروژه، موفق به دریافت کمک‌هزینه از صندوق کالج بیناله ونیز شده بود. ساکسنا پیش از این با فیلم «نامه‌های غم‌انگیز یک زن خیالی» (Sad Letters of an Imaginary Woman) در جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان ۲۰۲۴ حضور داشته است.


«رازهای مار کوهستان» به‌صورت مشترک با کمپانی فورست فلاور فیلمز (Forest Flower Films)، متعلق به برنده جایزه دوربین طلایی جشنواره کن، وی‌موکتی جایاسوندرا، تهیه شده است. داستان فیلم در یکی از روستاهای دورافتاده هیمالیا در دهه ۱۹۹۰ میلادی جریان دارد. در این درام احساسی، برخا (با بازی تریمالا آدهیکاری)، معلم مدرسه‌ای است که همسرش در مرز خدمت می‌کند. در شرایطی که اغلب مردان منطقه غایب هستند و سکوت در زندگی روزمره جریان دارد، برخا مجذوب مانیک گوهو (با بازی آدیل حسین)، مردی مرموز از بیرون روستا می‌شود که تعادل شکننده‌ی انتظار، خویشتن‌داری و اسطوره‌های محلی را به هم می‌زند.


چادا و فضل که پیش‌تر با فیلم موفق «دخترها دختر خواهند بود» (Girls Will Be Girls) به کارگردانی شوچی تالاتی در جشنواره ساندنس دو جایزه کسب کرده‌اند، استودیو پوشینگ باتنز را برای حمایت از داستان‌سرایی اصیل و مبتنی بر احساسات راه‌اندازی کرده‌اند.


آن‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند:

«بلافاصله مجذوب نگاه شاعرانه نیدی شدیم. این داستان، با وجود ریشه داشتن در افسانه، به طرز شگفت‌انگیزی با امروز مرتبط است. در استودیوی ما، پشتیبانی از فیلمسازانی که دست به خطرهای خلاقانه می‌زنند یک اصل است و نیدی اثری منحصر به‌فرد، شاعرانه و روح‌نواز خلق کرده است.»

ساکسنا، که نویسنده فیلمنامه نیز هست، افزود:

«این فیلم درباره زنانی است که تصمیم می‌گیرند برای رسیدن به خواسته‌هایشان، هر چیز را به خطر بیندازند و از زیر بار اخلاقیات تحمیلی جهان رهایی یابند. به‌دنبال همکارانی همفکر بودم و این پروژه به‌نظر می‌رسد پیوندی میان ذهن‌ها و قلب‌هاست. احساس می‌کنم دیگر نیازی نیست برای گفتن داستان‌هایمان از صدای مردان استفاده کنیم. ما صدای خودمان را داریم؛ صدایی قوی، زنانه و ریشه‌دار.»

فیلمبرداری اصلی این پروژه به پایان رسیده و مراحل پس‌تولید آن در حال انجام است تا برای نمایش جهانی‌اش در جشنواره ونیز آماده شود.


منبع: variety
نویسنده: نسرین پورمند