غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم «کیک محبوب من» درباره حواشی به وجود آمده درباره این فیلم توضیحاتی ارائه داد.
جزییات یک توافق پیشنهادی ۴۴ میلیون دلاری نشان میدهد که غول هالیوودی بهدنبال صرف هزینهای کلان برای فرار از اتهام سوءاستفاده جنسی است.
شماره هفتاد و سوم مجله «سینما و ادبیات» ویژه سینمای اتحاد شوروی و کارگردان مطرح آن آندری تارکوفسکی منتشر شد.
سردیس مرحوم «جمشید مشایخی» - بازیگر سینما و تلویزیون - پس از رونمایی با انتقاداتی مبنی بر اینکه این مجسمه با خود مشایخی شباهتی ندارد، روبهرو بود. به همین جهت باری دیگر به کارگاه بازگشت و تکمیل شد و امروز از نسخه تکمیلشده آن در خیابان «ج» که اکنون «جمشید مشایخی» نام دارد، رونمایی شد.
«لیلا حاتمی» بازیگر مجموعه «نهنگ آبی» به مخاطبانش دربارهی نقش، حضور و غیبتش در این سریال شبکه خانگی توضیحاتی ارایه کرد.
گزارش عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در دوازده ماه سال ۹۷ اعلام شد.
بیش از ۴ هزار اثر از ۱۱۴ کشور در هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر ثبت نام کردند.
مستند «با واپسین نفسها» به کارگردانی فرشاد فداییان با موضوع دریاچه ارومیه در حال ساخت است.
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت ۱۳ عنوان فیلمنامه موافقت کرد.
۴ فیلم کوتاه ایرانی در بخش اصلی جشنواره ای در ارمنستان به رقابت می پردازند.
هفتاد و دومین جشنواره فیلم کن شب گذشته با معرفی برندگان به کار خود خاتمه داد که در این میان چهرههایی بودند که تصور میشد باید از کامیابان باشند اما این اتفاق برایشان رخ نداد.
هفتادو دومین دوره جشنواره فیلم کن امشب جوایز اصلی بخش رقابتی خود را اعلام کرد و نخل طلای بهترین فیلم را به «پارازیت» یا «انگل» از کره جنوبی داد.
بررسی آمار فروش سینماها درهفته جاری نشان میدهد فیلم کمدی «سامورایی در برلین» به اندازه 5 فیلم دیگر تازه اکران شده فروش داشت.
درست است که سينماي اجتماعي برگرفته از دل جامعه است، ولي آيا بيان اين همه تلخي در اين ژانر، براي سينمايي که ذات سرگرمکننده دارد لازم است؟ آيا تماشاگران سينما، به غير از زندگي واقعي در سينما هم بايد سختي بکشند؟
نميتوان انكار كرد كه فيلمِ «متري شیشونيم» ساخته سعيد روستايي در وضعيت خمود سينماي ايران به خاطر پرداختن به موضوع اعتياد و فضاي نقد اجتماعي و نيز خلقِ شخصيتي جذاب مانند «ناصر خاكزاد» كه تا حد بسياري مرهونِ بازي نويد محمدزاده است و همچنين قاببنديهاي درخور سينمايي، فيلمي تأملبرانگیز است؛ بهویژه آنكه اين فيلم داعيه نقد وضعيت موجود را دارد و تقابل پليس و تبهكار تا آستانه شكستن كليشههاي سينماي اين چند دهه اخير هم ميرود. با اين اوصاف، فيلم بهخاطر نسبتش با يكي از معضلات اجتماعي به نقد اجتماعي/سياسي نيز تن ميدهد. ا
«یکی از مشکلات سینمای ما حضور افرادی است که تهیهکننده نیستند و به دلیل آنکه پول دارند خودشان را بهعنوان تهیهکننده به سینما قالب کردهاند و به نوعی تهیهکننده قلابی هستند! این گروه، چون از سرمایه خوبی برخوردار هستند، تصور میکنند میتوانند در سینما هر کاری انجام دهند، درحالیکه این رفتار آنها، نظم کلی سینما را بههم میزند و باید با وضع قوانین، جلوی بروز بینظمیها را گرفت».
مسعود جعفريجوزاني فيلمساز و پژوهشگر تاريخ، مجهز به نگاه انتقادي، حماسهپرداز و آرمانگراست. از طريق آثار جوزاني ميتوان به خوانش و تحليل هنري او از تاريخ ايران، بهويژه ريشههاي هويت ملي، تهديدها، بحرانهاي سياسي و جريانهاي معاصر دست يافت. بسياري از شخصيتهاي اصلي در نوشتهها و فيلمهاي او در بزنگاههاي تاريخی، بر مبناي روحيهاي عمل ميکنند که در الگوي جوزاني در هويت ملي ميگنجند.
اگر وزارت ارشاد بخواهد وقت خود را روی پروانه ساخت بگذارد این فرآیند جز دخالت دولت در ساخت یک اثر هنری و پذیرش ممیزی برای دولتها نتیجهای ندارد.
نشریه «ایندیوایر» در گزارشی به معرفی برترین برندگان نخل طلای کن از میان ۷۱ برنده گذشته پرداخته و فیلم «راننده تاکسی» اسکورسیزی در جای نخست و فیلم «طعم گیلاس» کیارستمی را نیز در جایگاه ۲۵ قرار داده است.
فیلم «پارازیت» ساخته با نمایش در جشنواره فیلم کن با استقبال تماشاگران روبه رو شد.
هیات داوری بخش فیلمهای کوتاه و سینه فونداسیون جشنواره کن ۲۰۱۹ فهرست فیلمهای برگزیده سینه فونداسیون را اعلام کرد.