آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا در تازهترین فهرست دعوتشدگان خود برای عضویت در اسکار، نام چهار سینماگر ایرانی را نیز قرار داده است. سعید روستایی، پیمان معادی، شیرین سوهانی و حسین ملایمی در میان ۵۳۴ چهره جهانی هستند که به این نهاد معتبر سینمایی دعوت شدهاند؛ موجی که از آن به عنوان بزرگترین فراخوان عضویت از سال ۲۰۲۰ یاد میشود.
اگر طرفدار پروپاقرص فیلمهای ترسناک باشید، حتماً جان سالم به دربردن از دست زامبیها در دوران آخرالزمانی از دغدغههای شما است. تابهحال فیلمهای بسیاری درباره این موجودات عجیبالخلقه ساختهشده و انصافاً نمیتوان از نقش مهم مردگان متحرک (The Walking Dead) هم در سالهای اخیر برای ترند شدن دوباره زامبیها در صنعت سرگرمی گذشت. اما یادمان نرود زامبیها پیشازاین سریال هم نقش مهمی در فیلمهای سینمایی داشتند.
در موقعیتی که به خاطر حفظ سلامت خودمان و سایرین از ما خواستهشده در منزل بمانیم، شاید از تماشای فیلم و سریالهای داستانی هم به ستوه آمده باشیم و پیشنهاد ما دیدن مستندهای برتری است که میتواند مانند یک اثر سینمایی هر علاقهمند و غیرعلاقهمندی را به خود جذب کند. ما در اینجا لیستی از مستندهای جدید مورد علاقهمان تهیه کردیم که اطمینان داریم شمارا نیز مجذوب خود خواهند کرد.
کمیکهای DC و مارول از سال 1930 منتشر شدند و از آن زمان تابهحال پشت شخصیتهای کلاسیک موفقی از جمله بتمن، اسپایدرمن، ایکس من و… ایستادهاند. در سال 2008 آیرون من 1 بهعنوان اولین فیلم از جهان سینمایی مارول منتشر شد. فیلمهای مارول در طول کمی بیش از یک دهه موفق به فتح باکس آفیس شدند و به موفقیت تجاری باورنکردنی دست یافتند.
کمپانی پارامونت تاریخ اکران فیلم سینمایی «بینهایت» با نقش آفرینی مارک والبرگ را عقب انداخت.
جوئل کوئن یک “مکبث” جنایی با بازی دنزل واشنگتن و فرانسیس مکدورمند می سازد.
فیلم سینمایی «روزی روزگاری در هالیوود» ساخته «کوئنتین تارانتینو» برنده برتر دهمین رویداد سالانه «جوایز رسانه خانگی» شد.
کمپانی یونیورسال مدعی شد انیمیشن «تور جهانی ترول ها» در افتتاحیه دیجیتالی خود فروش بالایی را رقم زده است.
تعداد زیادی از بازیگران سطح اول هالیوود برای رسیدن به نقش مرد عنکبوتی با یکدیگر رقابت داشته اند.
گروه ۱۵۰ نفره از خیاطهای لباس که پیشتر در سریال هایی مانند «بازی تاج و تخت» و «دانتون ابی» کار کرده اند، در روزهای کرونایی برای پرستاران روپوش می دوزند.
سینما و سینماگران همیشه به اتفاقات واکنش نشان دادند. در این میان هم اتفاقات بر سینما تاثیر گذاشته و هم سینما بر اتفاقات تاثیر گذاشته است. جالب اینکه قبل از آنکه کرونا بخش مهمی از جهان را درگیر خود کند، ۶ فیلم با موضوعی شبیه به آن ساخته شده است.
«آن سالیوان» ـ انیماتور کهنهکار آمریکایی ـ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در سن ۹۱ سالگی درگذشت.
جشنواره بین المللی فیلم کوتاه انزوای اجتماعی راهاندازی شد تا فیلمهای کوتاه حاصل از فاصله اجتماعی و ایزوله شدن افراد توسط خودشان را به نمایش بگذارد.
شاید برای تماشاگران پیگیر سینمای جهان کیوشی کوروساوا نام ناآشنایی نباشد، دستکم برخی از فیلمهایش اینجا و آنجا، در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمدهاند. احتمالاً همین تماشاگران پیگیر این را هم میدانند که کوروساوا بیشتر با فیلمهایش در ژانر وحشت شناخته میشود که تلفیقی هستند از عناصری از سنت سینمای وحشت ژاپنی (جی هارور)، علمی/تخیلی و ملودرام با داستانهایی درباره گسترش هراسناک تکنولوژی، مردگانی که دنیای زندگان را رها نمیکنند، دستاندازی به محیطزیست که جز فاجعه نتیجهای ندارد و...
علاقهمندان سینما نمونههای بسیاری از پولشویی را روی پرده سینما به تماشا نشستهاند. اما همیشه سینما در نقش راوی ظاهر نمیشود، و گاهی خودش قربانی پولشویی است.
یک روز غم انگیزِ دیگر، تا ساعت ۶ بعد از ظهر سرم را بلند نمی کنم. چرا امروز اینطورم و دیروز نبودم؟ به خاطر فشار موجود در فضای اطرافم، چون یکبار دیگر ثابت شده که در هنگام نیاز اتحادیه اروپا هیچ کاری نمی کند؟ زیرا امروز پنجشنبه مقدس است و خیابانها از مؤمنین و قدیس ها خالی هستند؟ یا برای آن ۶۸۳ نفری که دیروز مُردند، حتی اگر با خوشبینی این رقم را با تعداد درگذشتگان پریروز مقایسه نکنیم که حدود هفتصد نفر بودند؟
با اعلام محدودیتهای جدید از سوی رئیس جمهور فرانسه، برنامه ریزی های برگزارکنندگان جشنواره کن دوباره به تعویق افتاد.
به گفته دواین جانسون بازیگر فیلم «بلک ادم» ساخت این فیلم در اواخر تابستان کلید خواهد خورد.
کمپانی دیزنی اعلام کرد به دلیل ویروس کرونا اکران انیمیشن مورد انتظار «روح» ساخته پیسکار را در زمان دیگری اکران میکند.
استانیسلاو لِم، نویسنده لهستانی رُمان سولاریس، از نویسندگان مشهور داستان های علمی تخیلی در اروپای شرقی است. او رُمان سولاریس (مشهورترین و پرفروشترین اثرش) را در سال ۱۹۶۱ به نگارش درآورد. آندری تارکوفسکی در سال ۱۹۷۲ رُمان لم را به فیلم برگرداند؛ و البته تغییراتی در رمان ایجاد کرد؛ به گونهای که نمیتوان فیلم را اقتباس کاملا وفادارانه ای از رمان لم دانست.
سکانس طلایی/ ۲۲. شبهای کابیریا، ساخته فدریکو فلینی – ۱۹۵۷